Mina mål

2012-12-30 @ 11:52:00 / Planering
Jag tycker det är alltid lika kul att skriva dessa inlägg! Jag blir lika peppad varje gång och vill bara ut och tävla tävla tävla, riktig tävlingsmänniska..
 
Först och främst vill jag få bukt med lite saker på träning, måste verkligen jobba på att jag sitter still, håller händerna stilla, med kontakt och på rätt plats. Om jag sitter rätt så finns alla förutsättningar för att Rb ska kunna jobba bra. måste träna mycket övergångar och ridning på rakt spår då han tycker det är lite jobbigare.

I vår kommer jag fortsätta starta LC och LB för att få in tävlingsvanan igen och för att förhoppningsvis kunna förbättra våra tidgare resultat. Vill få med lite mer framgångar och erfarenhet innan vi kan börja tänka andra rörelser och på så sätt kunna gå upp i klasser.
Måste åka till Brolöten igen och träna!
 
Jag vill helt klart starta LA nästa år, när vi varit ute och när Rb blivit mer stabil i ridningen, skänkelvikningar och förvänd galopp är ju inga problem så! Men då siktar jag på LA mot hösten.


En tävling jag absolut inte vill missa iår är Connemara SM! Då vill jag ställa upp i dressyrdelen och gärna en utställning också.


Postat av: Ebba

Oj, visste inte ens att det fanns Connemara SM. :) Vad kul!

Svar: det finns, förra året var det i norrköping! :)
Evelinn Åkerman

2012-12-30 @ 14:20:38 / http://olssonebba.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: