Helgens planer

2013-08-02 @ 08:27:00 / Vardag
Hej och godmorgon, trejde gången jag skriver det här inlägget då dom andra lyckades försvinna.. åh. Jag är iallafall uppe med tuppen och ska ut och trimma min prins! Vill ju slipa lite på vissa saker sen igår. Sen ska jag duscha och fixa mig för att åka hem till min pojkvän där jag ska spendera hela helgen, det gäller att passa på, han jobbar ju vardagar och snart börjar jag skolan igen och då blir det tight att få ihop plugg, häst, pojkvän. Men det fixar jag!
Börjar bli lite nervös över att börja gymnasiet, ny skola, ny klass, tänk om ingen gillar mig? haha.. det jag ser fram emot är ridprofilen som jag valt, där känner jag ju nåra som tur är och det ska bli kul att umgås med dom och träna tillsammans! jag ska försöka att inte tänka på skolan och istället ta dagarna som dom kommer. Nu i helgen blir det lite mys med Micke, väder prognosen säger 29 grader på lördag då kommer vi nog hänga vid stranden hela dan! 

... tyvärr inte stranden i falsterbo↓
 
Så jag tänker faktiskt ta det lite ledigt från bloggen nu några dar. Men jag har laddat upp hela veckan och hela kvällen igår med inlägg så ni kommer ha att läsa ändå! Det kommer komma grymma inlägg och jag räknar med lika god respons från er som jag brukar få om inte ännu bättre! Jag ska försöka lägga allt åt sidan och inte gå in på bloggen alls, så överraska mig så jag blir glad när jag kommer tillbaka på måndag! det är ni som håller bloggen levande♥
 
här får ni en sneakpeak på inläggen som dyker upp! håll i er
 


Postat av: agnes

du verkar vara en snäll och rolig person så det blir nog inga problem att skaffa vänner ;)

var gärna med i min frågestund för att få en chans att vinna en länk med bild på din blogg i en utlottning som äger rum på tisdag! ;)
mer info på min blogg :)

Svar: haha ja vi får väl hoppas kram!
Evelinn Åkerman

2013-08-02 @ 13:37:42 / http://karlssonagnes.blogg.se
Postat av: Tuuli Elmgren

Ska bli kul att läsa alla inlägg!

2013-08-02 @ 14:22:47 / http://tuulielmgren.blogg.se/
Postat av: Julia - Tävlingsryttare på ungponny

Åh nu blev jag nyfiken! :D

2013-08-02 @ 20:24:17 / http://ponnymuppen.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: