Sikta högt

2013-12-14 @ 10:51:00 /
Fick mig en funderare. Varför sa aldrig nån till mig att sikta högt? med rb tänker jag på då främst. Varför träna för att klara en LB när man kan träna för att klara mycket högre klasser, för då når man ju till slut sin Lb på vägen. Tror inte att LC-LB är någons mål, alla vill nog vidare. De är bara små-mål på vägen för att klara av sitt mål. Nu rider jag för att rida LA/LAP1 även om jag tränar och nog kommer starta några LC/LB nästa år så är de inte mitt slutmål utan jag ska sikta högre.
 
 
Rätta mig om jag har fel men jag tror man behöver ha en tränare som kan se i nuet men som framförallt kan se framåt, inte träna för att rida LC när man kan träna för att rida LA så faller även dom bitarna på plats.. Ganska luddigt men jag tror ni fattar?

Jag har iallafall hittat en tränare som lyft upp mig och sett framåt, men de har jag inte alltid haft. Därför jag tror att det tagit såååå lång tid att komma nån vart med rb. Jag menar i två år fick jag rida runt, rida lätt, med milslånga tyglar och händerna brett isär och vart kom jag? jo 58% i Lc liksom.. Med min nuvarande tränare har jag lärt mig såå mycket mer på den korta tiden och vi har verkligen hittat varandra och blommat ut tillsammans, och höjt oss 10% resultatmässigt. 
 
 
 


Postat av: Fanny

En målmedveten tränare är otroligt viktigt! Jag började träna min unghäst för min tränare och jag tävlade LC en gång, LB en gång och på min häst tredje start i livet startade vi LA, tack vare min tränare som såg framåt, så för oss var det ingen anledning att rida de klasserna längre. Utan min tränare hade jag nog "mesat" lite och bara: Jaaamen han har ju aldrig tävlat förut så han måste vänja sig vid de lägre klasserna. Visst, man ska inte rida något man inte klarar av, men när man redan tränar på LA nivå ser jag ingen anledning att strutta runt på lägre nivå, om nu både hästen och ryttaren klarar av programet. Hoppas ni får ett fint tävlingsår 2014!

Svar: riktigt bra kommentar! jag önska att nån sagt så till mig med och jag hade haft en sån tränare från början.. tack för att du dela med dig!
Evelinn Åkerman

2013-12-15 @ 18:35:27 / http://gax.blogg.se
Postat av: Maja

Sv: Tack så jätte mycket!! :D

2013-12-16 @ 11:44:21 / http://www.majawallstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: