Godmorgon

2013-02-28 @ 08:18:22 /

Blev inga blogginlägg igår, jag va ju i skolan och sen åkte jag direkt hem till min pojkvän. Så RB fick vila och mamma fixade stallet. Segt att gå upp imorse men vi lyckades komma upp och iväg till skolan i tid. Nu sitter jag här och har matte.

Idag ska RB longeras och imorgon kör vi ett dressyrpass. Nästa vecka ska vi också testa på en ny tränare!


Träningen i lördags

2013-02-26 @ 19:07:44 / Träning
Så här kommer en film ifrån träninge för Cissi Brage.
behöver inga onödiga kommentarer om hur jag ska rida min häst. de fel och misstag jag gör ser jag och jag behöver ingen som försöker lära mig om hur jag ska göra. Tack. 
I traven tränade vi övergångar, att trava två korta steg och sen vanlig trav. Man ser varje gång jag lägger till skänkeln så viftar han på svansen haha söt. Vissa gånger smiter han undan men då försöker jag vara där och korrigera. Sen red vi skänkelvikiningar på diagonalen och i mitten skulle vi rakrikta igen och sedan fortsätta skänkelvikningen. 
Vi red även framdelsvändningar och rygga från skritt men det har jag ingen film på.
I galoppen tränar vi samma som i traven, vanligt grundtempo till två korta steg och vanlig galopp igen. Skillnaden var minimal hos oss varje gång jag försökte sätta tillbaka ordentligt så sparka han bakut eller slog sig fri, han är inte tillräckligt stark ännu men det ska vi jobba på! Godnatt

2013-02-24 @ 22:00:00 / Vardag
Haft "häst-ledigt" idag. Åkte till min pojkvän efter träningen igår så sov jag där och kom hem vid åtta idag så min mamma har skött stallet och Rb fått vila efter en vecka av bara dressyrpass, väl behövligt då allt börjar släppa nu! Han va sååå fin på träningen igår och jag ska ladda in lite film i datorn nu så kan jag visa er nån dag, sen ska jag gå och sova, är så trött och imorrn är det skola,  så jobbigt..
Vi hörs! tack igen för alla fina kommentarer som trillat in! 
 

Dagens träning

2013-02-23 @ 14:00:55 /

Är super nöjd med träningen för Cissi brage idag! RB var så fin och lyssnade super!
Cissi berömde min sits och sa att RB hade verkligen mognat och att det var stooor skillnad sen sist, hon sa även att hon ville ta med sig han hem för han var så fin ;) men nej han är bara min och nu taggar vi gärnet!


Lite nytt

2013-02-23 @ 10:07:00 / Utrustning
Felicia som har hästen i mitt stall var till ullared så vi skicka med en kort lista med lite grejer vi behövde, så det blev blandannat ett nytt täcke till winnie, transportskydd till rb, linement, lite vantar och annat behövligt.

visar några bilder. Transportskydden är jag mycket nöjd med, de är super! mina förra var ju totalt förstörda så det var väldigt lägligt med nya nu!


Dagen ridpass - bilbomb!

2013-02-22 @ 17:57:00 / Bildinlägg
Rb var inte på sitt bästa humör idag, han va ganska tjurig och i början kicka han lite mot skänkeln och sura ihop mot mig men det gick över och tillslut lyssnade han fin fint. Vi red lite trav samlingar, övergångar till skritt och halt, skänkelvikiningar och övade på galoppfattningarna som förövirigt är suuper!

Vill säga att vi fotade intensivt under 10 minuter utan ländtäcke, innan och efter så hade jag ett tjockt ylletäcke på och red med. Men så länge han är under arbete är det inget som är farligt direkt.

Blev några bra bildr och några ligger fokuset på helt fel ställe på men jag hade fel inställningar så mamma fick fota med manuellt fokus = inte lätt. Men här får ni se lite, tycker det var härligt med en klick rosa i vardagen, tycker inte ni?

 

Dagens outfit

2013-02-22 @ 10:26:58 /

Vad tycks om dagens färgval? Idag är vi rooooosaaa!

Schabraket är från Mias, lindorna har inget märke och så toppar jag med en rosa jacka från kingsland. Resultatet av fotograferingen får ni se sen!


Nu i vintertider

2013-02-21 @ 19:46:23 / Vardag

Nu i dessa kalla dagar så är det extra viktigt att hålla värmen både som häst o ryttare, ska jag va ärlig så är jag nog bättre på att klä min häst varmt än mig själv haha. RB går just nu med dubbla täcken, ett stalltäcke från amigo och ett vintertäcke med hals. Han har även skydd i hagen eftersom han har 16 broddar och gillar att busa runt och springa i hagen med dom andra. Sen har vi ingen grimma heller då han lätt får skav och brukar ta av sig dom.

RB är även den som bestämmer i hagen, såklart;)
Hur är era hästar klädda på vintern?

 


Nyfriserad häst

2013-02-21 @ 14:57:00 /

Idag tog jag tag och rakade RB för fjärde gången den här vintern, men nu är det många träningar på gång och tävlingar så då gäller det att vara fin!
Hade önskat att jag kunde raka benen men han är så rädd om sina bakben så det skulle nog vara en risk att utsätta mig för det. Han tycker inte om när man klipper magen eller på rumpan så det gäller att vara snabb och akta sig när han sparkar.

Men det blev jätte fint och nu har jag precis släppt ut han i hagen efter att ha ridit ut en sväng, superfin var han och vi taggar träning på lördag!


Avsluta meningen...

2013-02-21 @ 12:55:00 /
Det jag värderar högst hos en häst och jag anser gör en häst till en bra häst är...............

svara på den så ger jag mina svar senare ikväll eller imorgon, ska bli intressant och se!

Ett till bloggtips!

2013-02-21 @ 10:00:00 / Vardag
Också en av mina favoritbloggare är Julia som tävlar på nationell nivå med sina ponnyer, älskar att kolla på hennes fina bilder och följa hur det går för henne då jag tycker hon är jätte duktig!


Väldigt bra och inspirerande blogg.
http://juliawesen.blogg.se
 

Bloggtips!

2013-02-21 @ 09:00:00 /
Här kommer ett tips om en super bra blogg, hon är riktigt duktig och har super fina ponnyer som hon tävlar i dressyr, tycker verkligen ni ska följa hennes inspirerande blogg!

http://liinadolk.blogg.se

Kärt återseende

2013-02-20 @ 17:38:17 /

Sofia på http://jumpindressage.blogg.se var den enda som lyckats pricka rätt vad jag skulle göra idag. Förvirrade er med en bild på resultatlistan på en tävling men hade ni kikat närmare kanske ni märkt att det var med acrobat som jag stod som nummer ett med!

Så idag åkte jag och mamma till Örebro och hälsade på hos acrobat och hans duktiga ryttare! det är så kul att se att han har det så bra och man märker på hela han hur bra han trivs!
Han är sig själv och det glädjer mig. Tittade på när Agnes red honom och det såg super fint ut, vänta ni bara när de kommer ut på dressyrbanorna och sopar banan med alla, då kommer jag stå där nöjdast av alla!
Sen fick även jag hoppa upp och rida lite, så himla härligt och jag blir ju påmind hur det ska kännas och längtar efter den dagen då jag får samma känsla med RB.

Har några kassa iPhone bilder att bjuda på, har även film ifrån när jag rider honom om någon vill se?


Två svarta ridna

2013-02-20 @ 16:33:35 /

Maja och jag red ut tillsammans med Felicia och Tobbe, en liten mystur. RB fick springa av sig på gärdet, super duper kul tyckte han!


Lycklig tjej!

2013-02-20 @ 09:26:00 / Vardag
Gissa vad jag ska göra idag? :D :D :D
kan inte minnas om jag har nämnt det i ett inlägg nån gång men den som först gissar rätt får en fet länk!
 

Rhett Butler 19/2

2013-02-19 @ 20:59:00 / Träning
Har ridit nu lite i motvind ett tag så de senaste dagarna har jag varit sten hård mot honom, han har tillexempelt hållt på och fjollat sig med att inte lyssna på skänkeln, har slått sig fri och bockat och stegrat och gjort allt som jag inte viljat. Så har fått varit tuff mot honom, men det ger resultat! Så idag var mamma med och tittade och gav tivs, filma även en snutt som jag tänkte visa er. 

Så jag började med att lösgöra i skritt, i trav joggade jag en stund i låg form innan jag tog upp han och tränade övergångar skritt trav skritt trav och la in skänkelvikningar och tempoväxlingar. Han var jätte lätt för skänkeln idag och blev nästan lite överkänslig  - som en bomb, syns på filmen och det är så jag vill ha han, lite explosiv istället för att man måste nöta med skänkeln och det inte händer nåt. Sen red vi galopp, samlad och förvänd, super fin! 
 
 som ni ser så är han lite spänd i galoppen när vi rider förbi mamma som filmar, men galoppfattningen där var riktigt bra om jag får säga det själv, för några veckor sen så slog han upp huvudet och bockade in i galopp så visst gör vi framsteg. Sen är ju inte formen 100% hela tiden men ska inte begära mer efter svackan och han är ju bara 6 år.
 
 
 
som ni märker så berömmer jag han väldigt mycket när han är duktig, det tycker jag man ska göra. På sluter säger jag ochså "gud han är jätte konstig" där tog filmen slut men det menade jag som nåt positivt, att det har blivit skillnad!

Toblerone 19/2

2013-02-19 @ 20:05:00 / Stall Marieborg
Tänkte skriva lite mer utförligt om båda hästarna och dagens ridpass, red tobbe då för andra gången. Hoppade upp och lösgjorde honom från början, när jag gör det så förböjer jag hästen i halsen åt båda hållen, fick göra det då och då och checka av men han var väldigt fin i sidorna och så testade jag några skänkelvikningar och det första han gör är att lägga av en jätte oväntad bock, såg nog jätte kul ut haha, märkte idag att så fort man kommer åt honom så bockar han eller kör upp huvudet eller gör något annat så man måste vara där snabbt och korrigera! Men detta är en ponny som när han släpper till blir verkligen super fin och han kan röra sig riktigt fint när han väl vill, felicia har gjort ett kanon jobb på honom och det märks att hon hittat knapparna för jag kan ju inte rida honom så som hon gör eftersom hon är väl lite mer van. 

Galoppen är nåt jag var nöjd över då han hade en jätte härlig galopp, samma där tyvärr när man kommer åt honom så slår han sig fri, vilket ni kommer se på dessa två filmer, sånt är ju bara olater och dåligt från mig att jag inte kan korrigera det innan han gör det, men det är ju sånt man lär sig med tiden från häst till häst.

Liiite pinsamt att jag typ pratar hela tiden, men det är så här jag håller på, berömmer när det och bra och småpratar lite med hästen, typ som när han bockar och jag säger nåt i stil med "aa bocka du, det skiter jag i" haha. 
Ha lite överseende med att jag bara ridit honom två gånger nu. 
Tack till Felica som lät mig rida hennes fina ponny! 

vill ni se bilder ifrån ridpasset och en jätte snygg bock-bild, host, så kolla feliciaaspluund.blogg.se

Duktiga ponnyer!

2013-02-19 @ 15:36:52 /

Klar i stallet efter en en heldag med hästarna, red RB först och han va suuuuper fin, har filmer att visa om ni vill se? Jag är så nöjd med honom så nu trimmar vi på!

Sen red jag felicias ponny och även han var jätte fin, super kul att rida honom! Bjuder på två bilder från idag, snygga ponnyer va?


jag har aldrig...

2013-02-19 @ 12:16:00 / Vardag
 
* ramlat av regält och slagit mig 
* ridit en travare
* hoppat högre än 1m
* ridit på en skäck
* varit på göteborg horse show eller falsterbo horse show
* tävlat längre bort än 10 mil
* tävlat en storhäst
* ramlat av en storhäst

Har ni gjort/inte heller gjort några av dessa grejer? något ni kanske vill testa, jag vill nog göra allt utom att hoppa högre än 1m och ramla av en storhäst och slå mig regält för dessa saker låter som en grej jag skulle kunna göra samtidigt haha...

Räknar dagar...

2013-02-18 @ 21:03:00 / Vardag
Snart är det tävlingsdax och jag är såååå laddad!

Nu när jag äntligen har lov är det hårdträning som står på schemat, har ridit två riktigt lyckade pass de två senaste dagarna och jag ska åka iväg till ridhuset nån dag och trimma mer intensivt, sen har vi träning för Cissi Brage på lördag i Wittvång och det ska bli kul för det var så länge sen nu.. Är super laddad inför tävlingssäsongen och hoppas komma ut och göra bra resultat iår!

Har ni några tävlingar inplanerade? när och vart?
hoppas kunna komma ut samtidigt som nån bloggläsare och träffas lite de är ju lika kul varje gång!
 

Två fina hästar ridna!

2013-02-17 @ 18:15:02 /


Hejhej

2013-02-17 @ 11:22:32 /

Är påväg till ett stall där jag ska göra lite extra reklam för bloggen och kolla runt lite ;) vi hörs senare!


Vinnaren!

2013-02-17 @ 10:20:20 / Bloggtävlingar
Sådär nu har jag lottat ut en vinnare i bloggtävlingen, grattis säger vi till Lisa Jacobsson, jag har skickat ett mejl till dig och jag vill gärna ha ett svar tillbaka med din adress och andra uppgifter! (får jag inget svar inom en vecka så lottar jag ut en ny vinnare) Stort grattis och hoppas du får mycket användning för dessa fina benlindor och schabrak! Vill gärna ha en bild bifogad när du fått grejerna!
 

Nästa gång vad vill ni att jag lottar ut då? Agria-ländtäcke? eller ett Agria fleecetäcke?
 
 

Tävlingen avslutad!

2013-02-14 @ 20:29:29 /

Ursäktar min frånvaro, men jag har inget internet för tillfället och jag kan inte heller kolla igenom kommentarerna på mobilen så ni får hålla ut tills mitt internet är fixat så kan jag lotta ut den lyckliga vinnaren!


Var med i bloggtävlingen!

2013-02-12 @ 23:52:00 / Bloggtävlingar
Sista chansen att vara med, vinnaren dras på alla hjärtansdag, 14/2 !!!

http://enewe.blogg.se/2013/january/bloggtavling.html http://enewe.blogg.se/2013/january/bloggtavling.html http://enewe.blogg.se/2013/january/bloggtavling.html http://enewe.blogg.se/2013/january/bloggtavling.html
 
 
tack till alla er som deltar, lycka till!

RB hälsar godnatt

2013-02-12 @ 22:41:57 /

Nyss varit ute och nattat hästarna, gett mat, fyllt på vatten, fixat morgonfodret, bytt täcken på RB, myst lite och rastat fölis. Nu ska jag sova! Helt slut... Vi hörs imorgon


Från 0 till 100

2013-02-12 @ 19:51:33 / Vardag
Det är roligt vilken häst jag har, han kan verkligen gå från noll till hundra. Från en lat ridskolehäst till en färdig dressyrponny, helt beroende på vilket humör han är på.
 
Igår funkade ju verkligen ingenting men idag var det helt tvärt om, han va sååå obeskrivligt fin. La upp stigbyglarna ett tag och tränade lite på mig själv också, himla nyttigt att göra det en liten stund varje pass! Vi red olika LA-rörelser och den var en häftig känsla att samla och sätta han på rumpan i galoppen, det går inte långa stunder men när det verkligen funkar så är det så härligt, massa beröm! Riktigt luftig trav får han till i snön också, nästan så man ryser.

Ja var jätte nöjd med passet idag och hoppas på ett lika lyckat imorrn!
Nu ska jag äta mig en semla och återhämta mig efter flera timmar i stallet, ska ut snart igen och natta hästarna.
 

Sträck på dig Evelinn! fick förövrigt en jätte härlig kommentar från en i stallet idag, hon sa att hon älskar min sits, hihi blir så glad!! ♥

årets första avramling!

2013-02-11 @ 19:27:00 / Vardag
Ja som rubriken lyder så lyckades jag faktiskt ramla av idag, red Rb på banan och jag märkte direkt när jag hoppa upp att han inte var på bra humör. Men det trotsade jag och tänkte fullfölja min plan på ett dressyrpass, haha där fick jag! Rb var inte alls framme för skänkeln idag utan sura bara ihop varje gång jag lyckades komma åt honom, det resulterade i att han la av en regäl bock och jag flög av och ramla med ansiktet rakt ner i snön, kul. Tuff som jag är är jag uppe på hästryggen efter 5 sekunder igen och börjar bråka med han ännu mer, stundvis var han fin och släppte till men fyfan vad jag fick jobba för att komma dit.. Nu blir det stenhård träning och inge latande alls!

ska åka hem till min pojkvän och sova där ikväll så det blir antagligen ingen mer uppdatering ikväll, bjuder på en fin bildserie från december.

Just nu

2013-02-11 @ 16:53:45 /

Just nu sitter jag på RB och ska inleda ett dressyrpass, så här ser han ut idag


Anmäld till årets första tävling!

2013-02-11 @ 13:04:00 / Planering
 
Ni hittar oss den 16 mars tävlandes på Kumla ridklubb! Tyvärr var LB:n full så jag anmälde oss till LC:2 bara, men det blir väl en bra mjukisstart tror jag. Aldrig varit med RB här förut, så det ska bli spännande se hur han reagerar...

Nu blir det massor av träning! sååå laddad

Nytt!

2013-02-10 @ 22:12:00 / Vardag
Som ni ser så har bloggen fått en makeover, gjorde en ny header som jag tycker blev lite mer stilren, fast jag är inte nöjd med den än, känns som att något fattas.. Menmen man är ju aldrig nöjd med något, hehe. Får sätta mig ner en annan dag och fixa med en ny. Bloggen blev 100px större iallafall, då jag tyckte den såg lite ihoptryckt ut, nu får både inläggen och menyn plats.

Vad tycker ni? vad är det som fattas i headern, hmmm
 

Planering

2013-02-10 @ 18:35:00 / Planering
Ni som känner mig vet att jag älskar att planera, att sätta upp datum och få allt att gå ihop. Men jag älskar ännu mer att se mina planer slå in och faktiskt få det att funka. Så idag har jag suttit och planerat lite försökt få in mycket träningstillfällen så vi är redo för 2013!
Så här är några av mina planerade datum, allt är inte bestämt än, men såhär ser planen ut, den kommer säkert förändras under tidens gång..

16/17 februari - försöka komma iväg till Askersundsridhus och trimma lite själv.
23 februari - TUR träning för Cissi Brage i Wittvångs Ridhus
7 mars - ev. träning för en ny tränare
10 mars - min födelsedag!! och ska även försöka va med på lagmöte
15 mars - TUR träning för Cissi Brage i Kvinnersta Ridhus
16 mars - tävling i hagaby, Kumla Ridklubb, LC
24 mars - ev. tävling i Gyttorp, vet inte klasser än
 
Så ser feb/mars ut, försöker hålla mig en månad framåt, men allt är fortfarande osäkert. Vill verkligen till kumla den 16:onde men eftersom jag brukar ha TUR träningar på lördagar så får vi se om det går att flytta den träningen till dagen innan (15:onde mars) så kan kanske vara med och tävla.
Alla träningar med TUR är ju obligatoriska, eftersom de är sponsrade av Örebro länsridsportförbund så alla vi som är med ska också vara med på träningarna. Vill heller inte missa ett träningstillfälle för Cissi för jag tycker hon är super bra!!
I april har jag iallafall en eller två programridningar inbokade för Ulf Wikén i sammarbete med TUR så det ska bli jätte spännande!
 
Vill tävla nuuuuuu!

Söndag

2013-02-10 @ 16:46:44 /

Hej! Nyss varit ute på en tur med min fina, vi red på gärdet och utnyttjade den höga snön och några uppförsbackar att träna ökad trav och samlad galopp. Alltid lika bra att ta hjälp av naturen! RB var jätte fin och lyssnade super, så nu ska jag sätta mig ner och planera lite inför våren, har sjukt mycket på gång och jag är så laddad! Har några bra inlägg att skriva också så vi hörs sen.

En bild på RB från idag


Rb hälsar..

2013-02-08 @ 18:53:00 / Vardag
Rb vill att nån kommer hit med en bra kamera och tar nya fina bilder på han och matte så hon kan lägga upp på bloggen! Nån som är intresserad?


Bloggar jag läser

2013-02-08 @ 14:36:00 / Svar på tal
Fick en fråga om vilka bloggar jag läser och det är några stycken som jag tänkte dela med mig av.

Först så är det självklart mina två bästa vänners bloggar, är stammis på dom för det är kul att läsa vad dom gör (även om jag redan vet det) och det är kul när jag är med i deras vardag haha! feliciaaspluund.blogg.se och idalindh.blogg.se
 
sen läser jag självklart dressyrmupparna.se och det har jag flitigt gjort sen start, har även följt båda på bdb långt innan deras bloggtid. Dock tycker jag bara att Linns inlägg är roligast att läsa och jag läser bara hennes inlägg, hade nog mer uppskattat om dom hade varsinna bloggar menmen.

jag läser även blogg.agria.se/emeliebrolin som nog är bland mina favoritbloggar, hon skriver super bra inlägg och jag tycker om att läsa hur det går för henne med alla hästarna nog för att jag jobbat med dom.

en blogg jag läser för att den är inspirerande är Linas, linaadolk.blogg.se hon skriver bra och är en grym ryttare, titta bara på hennes ponnyer, älskar att se nya ridbilder och alla tävlingsbilder, dom är så fina allihop!
sen så har jag både tränat och jobbat med henne på brolöten och hon är en himla glad och härlig person.
Även juliawesen.blogg.se är en inspirationskälla, hon har också gymma ponnyer! dock uppdaterar hon inte så ofta vilket är tråkigt :(

Sen kollar jag in och kommenterar på alla mina söta bloggläsare som visar sig i kommentarer här och där, har några favoriter där ibland så som ponnydressyr.se, ecuality.blogg.se, ydrebranth.blogg.se, jumpindressage.blogg.se, fjordyy.webblogg.se, fridaaxelsson.blogg.se
 

stor kram till er alla!♥

sagoponnyn

2013-02-07 @ 19:51:35 / Bildinlägg
jag saknar min fina sagoponny.
4 november 2006 - 30 mars 2011
den bästa tiden i hela mitt liv, ♥
 
bilder från en photosession som vi hade en sommar, bilderna är fotade av josefin blomberg.
 
jag har så himla många fina bilder där vi gjort oss fina och blivit fotograferade och jag är så glad att jag har dom som minnen utav den bästa vännen man kan få♥
För alla er som inte träffat Anells Acrobat så kan jag beskriva honom såhär; nyfiken, lättlärd, positiv, underbar. Ungefär som en häst som alla vill ha, inga olater, perfekt vän och tävlingskompis. Och nu bor han inte hos mig längre men hos en väldigt lyckligt lottad tjej och jar vet att han har det mycket bra där och det glädjer mig, jag längtar efter att få se dom två där han trivs allra bäst - på tävlingsbanan! Så många fina resultat jag fått med den här ponnyn!

Letar bett

2013-02-07 @ 15:51:00 / Utrustning
Jag och alla mina tränare har alltid tyckt att Rb varit så vippig med huvudet, att han inte kan hålla det stilla, många tror att det är på grund av mina oroliga händer. Men det spelar ingen roll hur stilla jag håller händerna han går ändå inte stilla med huvudet, det rör sig och tuggas oroligt i munnen men nu har vi hittat ett bett som gör att huvudet är på plats, han är mycket mer känslig och kan ridas tränas bättre än vanligt och det är ett speciellt tredelat Myler bett, ser speciellt ut och funkar kanon bra!
En hyresgäst i stallet har ett sånt och det är så vi har tillgång till att använda det, men jag vill ju självklart ha ett eget men det är huuuuur svårt som helst att hitta och kostar runt 1000 lappen nytt också...
 
Har ridit på det två gånger var av en gång var på banan och han var så lung och fin och känslig, bästa känslan!


 
Är det någon som sett ett liknande eller skulle av någon tillfällighet sitta på ett hemma som är runt 13-14 cm så skulle jag bli så glad! eller om någon kunnig vet om det finns liknande med samma funktion?

En sak till också, är det tillåtet att tävla på såna här bett? jag tror det iallafall...

Lite nytt inför 2013

2013-02-06 @ 19:10:00 / Tävling
Hastigt idag bestämde vi oss för att göra ett klubbyte, inget vi ens har pratat om eller så men när jag insåg att det snart är dags för tävlingar och vi inte ens löst licens för iår så hade vi också chansen att ändra klubb och det gjorde vi, lite spontant sådär så bytte vi till Örebro Ryttarteam, inte för att jag inte trivdes i Ryttarkamraterna kumla nejnej! men jag ville testa nåt nytt och jag har väldigt många vänner i ÖRT. Så det här ska bli spännande, hoppas kunna delta i lag iår tillsammans med nya klubben.
 
Vi har äntligen planerat februari-mars träningarna och även planerat in årets första tävling!

Rb och jag i LB:1 på just ÖRT.

Hej

2013-02-06 @ 17:54:26 / Vardag
jag känner mig bättre idag, faktiskt helt okej så att jag kunde vara ute i stallet och rida på min fina ponny! Har saknat att sitta på hans rygg♥ men det blev ju ingen avkopplande uteritt om man säger så, han var mer vild än tam och superpigg. småsprang lite hela tiden och ville bara galoppera ivägg, haha busen!
 
 
ska försöka få ihop några spännande inlägg eftersom det hänt lite nya grejer nu, ni får jätte gärna tipsa om vad ni vill läsa om här i bloggen! är öppen för alla förslag.
 
 

Hej bloggen

2013-02-03 @ 18:13:51 /

Väldigt dålig uppdatering om jag får säga det själv men jag ligger sjuk i halsfluss så just nu har jag ingen motivation att skriva och jag har heller inget att skriva om eftersom det enda jag gör om dagarna är att ligga stilla i sängen. Ni förstår nog, vi hörs någon annan gång