Svar på frågestund del 2

2013-07-19 @ 09:13:00 / Svar på tal
Clara:
Vad är din favorit mat? Svar: allt onyttigt ;) 
Det bästa du vet?  Svar: Många saker så som att vakna upp brevid min pojkvän, eller rida ett superbra ridpass.
Falsterbo/Göteborg horse show?  
Dressyr träning/bada med hästen? 
Sova/vaken?
 

Anja
 Brukar du hoppa RB? Svar: inte allt för ofta ;)
Hur lägger du upp RBs träningsschema? Svar: Jag gör faktiskt inge schema, utan de beror på lite hur han känns från dag till dag, han är som sagt en humör-häst
Vad har du för mål med ridningen för i år? Svar: Komma så långt de bara går nu mina sista ponnyår, sen har jag funderat på att sluta med hästar. iallafall en period.
Gillar du bäst att rida i ridhus, paddock eller ute i naturen? Svar: paddock!
Gillar RB att bada? i en sjö eller annat vatten.Svar: först är han tveksam men sen när jag övertalat han så går det bra! då står han gärna och njuter bara.
 
Martin:
gillar du godis? Svar: ja


Alva:
Hur skulle du beskriva RB med fem meningar? Svar: Han är en väldigt speciell häst med egen vilja. Passar inte ihop med alla ryttare utan han är nog mera en enmanshäst. Snygg, läcker att titta på. Snäll att ha å göra med i stall, på träning, tävling, lasta, sko, klippa ja ni vet. Världens bästa vän!
Hur vill du att din häst ska vara? (både ridmässigt och hanteringsmässigt) Svar: Lätt i handen, kvick för skänkeln, stora luftiga gångarter, lätt lärd, gärna svart haha! Snygg helt enkelt. Lätt att ha å göra med i alla lägen.
Om du skulle få välja var du skulle bo runt om i världen, hade du då bott kvar här i Sverige? Svar: Nej jag vill bo i typ Miami
Hittade du något på mässan i falsterbo? Svar: Ja ett Br-set, en agria piké, grimma, horselyx, en munktröja med brodyr
Kan du inte fota runt om i stallet (eller filma) så man får se hur där ser ut? :)Svar: Det skulle jag kunna ordna direkt! 


Caija:
Vad är din mening kring inspänningstyglar? tex, vilka är bra och varför, vilka är dåliga och givetvis också varför är de dåliga? Svar: jag har alltid inspänningstyglar när jag longerar, det är ett måste, också ur säkerthetsperspektiiv då min häst kan va ganska vild utan dom. Men dom sitter löst inspända han går ändå i form. Graman är nåt jag har använt och jag kan ärlig säga att de på ett sätt hjälpt att göra honom stadigare, men samtidigt när jag red utan så kände jag mig jätte dålig. 
Lösdrift eller stall för tävlingshästar, vad tycker du om de olika alternativen, varför tycker du så? Svar: Stall helt klart! Har själv jobbat i ett stort tävlingsstall. Kan inte riktigt motivera varför, men de känns mer seriöst om ni förstår.
Kallblod kan, eller? Vad tycker du om kallblod på tävlingsbanorna oavsett om det är hoppning eller dressyr, fälttävlan eller annan tävlingsgren? Svar: Ska nog inte yttra mig om detta de brukar väcka uppror, vill inte ha några haters efter mig.
Vilket är det största problemet du haft med RB, både ridmässigt, hanteringsmässigt osv. Eller har ni fortfarande lite problem med det (tex lyfta fötter, skyggar för brevlådor, lastning, klippning, ta på öronen osv, går emot skänkeln i vänster varv eller vad som helst ^^) Svar: Ärligt talat så har jag haft en massa problem. Förut så gick han inte fram, han bara stod och sparkade och sparkade hela tiden. De har han lagt av med tiden, nu börjar allting släppa ridmässigt. Sen är han rädd för lite saker då och då men vilken häst är inte det?
och slutligen har du någon fråga du skulle vilja ställa MIG och få publicerad i min blogg? ;)Svar: absolut! 


Postat av: Julia

Vad är det för sjö som man ser på andra bilden? Var ligger den? :)

Svar: öhm mittemot där jag bor en bit in i skogen :)
Evelinn Åkerman

2013-07-22 @ 14:30:21 / http://Ponnymuppen.horseworld.se
Postat av: helen

Jag är hör att ge vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min man, vi gifte i mer än nio år och har fått två barn. sak gick bra med oss och vi är alltid glada. tills en dag min man började bete sig på ett sätt som jag inte kunde förstå, jag var mycket förvirrad av det sätt han behandlar mig och barnen. senare samma månad han inte kom hem igen och han kallade mig att han vill skiljas, jag frågade honom vad har jag gjort för fel för att förtjäna detta från honom, allt han sa att han vill skiljas, att han hatar mig och inte vill se mig igen i hans liv, jag var arg och även frustrerad vet inte vad jag ska göra, jag var sjuk i mer än 2 veckor på grund av skilsmässan. jag älskar honom så mycket att han var allt för mig utan honom mitt liv är ofullständig. Jag sa till min syster och hon berättade för mig att kontakta en spell caster, jag tror aldrig i hela denna spell gjutning av en sak. jag bara vill prova om något kommer att komma ut av det. Jag kontaktade Dr okojie för återlämnande av min man för mig, sa de till mig att min man har tagits av en annan kvinna, att hon förhäxat honom det är därför han hatar mig och även vill att vi ska skiljas. då de berättade för mig att de måste kasta en spell på honom som gör honom tillbaka till mig och barnen, kast de förtrollningen och efter 1 vecka min man ringde mig och han berättade för mig att jag skulle förlåta honom, började han att be om ursäkt på telefonen och sa att han fortfarande lever mig att han inte visste vad hända med honom, att han lämnade mig. Det var förtrollningen att han Dr okojie kast på honom som gör honom comeback till mig i dag, jag och min familj är nu glad igen idag. tack Dr okojie för det ni har gjort för mig jag skulle ha varit någonting i dag om inte för din stora spell. Jag vill att ni mina vänner som passerar genom all denna typ av kärlek problemet med att få tillbaka sin make, maka eller före detta pojkvän och flickvän att kontakta [email protected]. och du kommer se att ditt problem kommer att lösas utan dröjsmål. Han har specialiserat sig på att lösa andra problem, bland annat följande:
(1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
(2) Om du alltid har mardrömmar.
(3) Du vill att främjas på kontoret.
(4) Du vill ha kvinnor / män springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(7) Om du vill att bota hiv aids
kontakta honom nu för omedelbar lösning på ditt
problem på [email protected]
Tack

2014-08-20 @ 07:44:46
Postat av: caroline

Stor spell caster för ditt äktenskap eller förhållande frågor på sin e-postadress; [email protected]

(1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
(2) du behöver en skilsmässa i er relation
(3) Du vill att främjas på kontoret.
(4) Du vill ha kvinnor och män att springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik.
(7) Du vill knyta din man och hustru att bli din
alltid.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) Växtbaserade vård
(10) Herbal bota hiv / aids
(11) Herbal bota Ebola

Kontakta honom idag [email protected]

2014-09-13 @ 12:46:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: