det var så här allt började del 2

2013-06-25 @ 15:31:00 / Tillbakablickar
Här kommer fortsättningen på våran resa, well enjoy. del 1 hittar ni lite längre ner...


Första tävlingen var inte katastrofal, jag var faktiskt nöjd med Rb's prestation. 5 år och cool lugn! Ritten belönades bara med ynka 58% men de var positiva kommentarer och god respons!
 
där efter startade vi två tävlingar till med någelunda lika resultat alla runt 60% de är ju iallafall godkänt. Vi tränade hela sommaren, va med på ridläger, hade en jätte bra sommar tillsammans! 

 
Han va fortfarande väldigt osäker i formen och det tog tid att hitta rätt, galoppen var väldigt ostadig. Men vi gav oss ut på en tävling i augusi 2011 som jag var riktigt nöjd med. Han tittade inte på nåt, var fullt fokuserad på mig nån ryttarmiss inne på banan men jag var riktigt nöjd iaf.
Nu började det hända grejer och han blev äntligen riktigt ridbar!
Såklart när allt börja gå bra så hittade vi fel på sadeln och vi bytte femtioelva gånger, gjorde faktiskt ingen mer start 2011 var så nöjd med denna så vi la alla pengar på träning för superduktiga tränare istället! och det gav resultat, men vid årsskiftet började han bli dum rent ut sagt. 

I början av 2012 hade vi en liten svacka. Han testade mig som aldrig förr. Det gick ridpass då jag inte fick fram han för fem öre, han slog på tvärnit och bara sparkade bakut och stod på bakbenen hela tiden. han blev super kaxig ett tag där och de va allt utom kul!

Men vi tragglade vidare och gjorde några bra tävlingsresultat, deltog också i div 3.
 
Så efter att ridit ungefär hela 2012 i motvind så åkte vi 20 mil till Brolöten för tre veckor stenhård träning för familjen brolin, där släppte verkligen allt och jag lärde mig så mycket. Rb va sån fin när vi kom hem och jag var mer peppad än någonsin.

 
På hösten blev vi uttagna till TUR, en talang satsning inom dressyr där vi fokuserade mycket på ryttaren de var nyttigt för mig. Några träningstillfällen och några avsuttna träffar.


 


Postat av: Lovisa - en satsande ryttare

Vilken fin häst :D

Svar: tack snälla du!
Evelinn Åkerman

2013-06-25 @ 19:10:19 / http://therider.horseworld.se/
Postat av: Amanda Hellman

Åå, ni är för fina bara! <3

Svar: tack vännen!<3
Evelinn Åkerman

2013-06-25 @ 22:04:18 / http://ecuality.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: