Helgen!

2013-06-02 @ 11:20:44 / Vardag
Haft en jätte bra helg, i fredags hade vi en as lugn dag. slutade vid 1 åkte hem och red lite barbacka på Rb, han har haft en jätte lugn vecka nu men nu ska vi köra på igen! Sen grillade vi här hemma och hade lite mys innan mamma körde mig till Micke (min pojkvän för er som inte vet) vi drog nästen direkt till hallsbergs bowlingcenter där vi körde en match mot hans två vänner. jag kom sist haha! sen drog vi och åt pizza och sen hem till Erik och spelade lite spel, innan vi drog vidare hem till honom igen och somnade ganska tidigt.
 
På lördagen så vakna vi sent, åt mat och drog sen till askersund där vi tog en glass i hamnen så mysigt! sen gick vi längs strandpromenaden och ut på en ö där vi satte oss vid vattnet och bara mös, jag gick i ner till knäna men tyvärr hade jag inga badklader annars hade jag badat lätt! så gick vi tillbaka och åkte hem, vi kollade två filmer, åt pizza igen haha och somnade.

Idag släpade jag upp han vid 10 och så körde han hem mig plutten. Nu har jag duschat och ska snart iväg till nån restaurang vid hjälmaren och fira lite födelsedagar, trevligt!

På fredag tar min pojkvän studenten och jag ska självklart vara där♥
 
de blev visst ett ikke hästrelaterat inlägg, vad tycker ni om det? ska jag fortsätta eller sluta direkt?


Postat av: Sofia

Så söta ni är!
Tycker du kan skriva sånnahär inlägg också :)

Svar: åh tack!
Evelinn Åkerman

2013-06-02 @ 16:11:16 / http://sofiaharbst.horseworld.se
Postat av: Alice

Gud va söta ni är tillsammans!
Du ska verkligen fortsätta med såna här inlägg också :)

Svar: tack snälla du<3
Evelinn Åkerman

2013-06-02 @ 17:26:15 / http://aalicepersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: