En update i vardagen

2013-05-23 @ 19:33:19 / Vardag
i måndags var Rb och jag på bushumör, vi red bort till gärdet och drog några var v i full fart, självklart kontrollerat och med tanke på säkerthet, men bara nåt annat för att komma bort från all dressyrträning och bara få göra nåt kul tillsammans. 
 
 
På kvällen följde jag med min vän felicia hem till henne, även ida kom dit, tanken var att vi skulle gå och sova i tid eftersom klockan stod på 04,00 dagen efter. Vi somna ca 12 så pigga och glada tog vi oss till bussen som  skulle gå kl 05.30 mot stockholm! En lång men kul resa med mina klasskompisar + paralell klassen.  
I stockholm var vi på någon demokrativerksta och fick spela rollspel och vara politiker, de va sådär. Bättre var det att ha fritid i stockholm city i 2,5 timmar. Vi åt på fin restaurang och gick sen och kolla i affärer. Sen gick vi en guidad tur genom gamla stan innan bussen gick hem 16.30 igen! haha vi hade så kul längst fram i fönstret på dubbeldäckaren. 
När vi va hemma i hallsberg runt 19.30 så kom min pojkvän och hämta oss, körde oss till felicia och lämna av dom sen åkte han och jag hem till han och såg på film, Warm bodies, verkligen att rekomendera! somna typ direkt efter, va svintrött. Dagen efter (igår) försökte jag få upp han ur sängen, för han skulle till skolan och jag skulle hem, var ledig, så jag tog en tidig buss hem igen och gick och la mig till klockan ett haha!
Longerade även Rb en stund. han va super fin. Sen tog jag bussen till hallsberg igen och sov en natt till hos min fina pojkvän<3 

Idag har det varit en lugn skoldag bestående av syslöjd, två lektioner med bara film, en chill lektion med nån vikarie. Känns att de nalkas sommarlov! Tog bussen hem, tog en dusch, sov några timmar och nu är jag utvilad och ska ut och rida min fina ponny. det blir dressyr idag och mamma erbjöd sig själv faktiskt att fotografera, kul! imorgon är det träning kl 16.30 och på söndag rider jag Allsvenska finalen div 3 och gissa vilken starttid jag har? klockan 17.35! SKÖÖÖÖNT!
 

Vi hörs sen



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: