När allt är på topp!

2013-05-06 @ 14:52:00 / Vardag
Allt känns verkligen så himla bra just nu, är så nöjd med Rhett Butler och våran träning, tränaren Erika förstår oss verkligen och hon har fått in oss på rätt spår. Vi märker stora skillnader från gång till gång och det känns riktigt bra nu!
 
Tänkte berätta att förra helgen var vi iväg på programridning för Stefan tror jag han hette, det var sista gången tillsammans med TUR och det kunde inte slutat bättre 70% för en sådär ritt, kände mig inte helt nöjd med min prestation men han verkade gilla oss och jag kan verkligen tycka att vi har en hög lägsta nivå! Duktig ponny!
 
Sen va vi på lagträning, nu i helgen, första träffen med nya klubben. Tyckte allt kändes bra och jag blev riktigt nöjd med träningen. Vi grillade korv och hade teori allesammans, jätte trevligt!

 
Annars då? Jo idag blir det trimma lite själva, imorgon har vi träning för en ny tränare, som kommer hit till gården som vi tänkte testa på hennes metoder också. Ida kommer även hit och fotograferar så då blir det nya ridbilder (Är dock osäker på vilken outfit? hmm..) 



På lördag, då händer det en väldigt roligt sak som jag tänker hålla hemligt. Men kan avslöja att det är en speciell häst som kommer hem till mig, hmmm..

På söndag smäller det! Tävling! Hoppas verkligen det går bättre än förra gången men jag åker dit utan förväntningar, tar det som en miljöträning och hur det än går så blickar vi framåt! 



Postat av: Amanda Hellman

Härligt ewe! Har saknat dig här på bloggen! kramis <3

Svar: åh kul! är skönt att va tillbaka, kram på dig<3
Evelinn Åkerman

2013-05-06 @ 20:51:57 / http://ecuality.blogg.se
Postat av: Tussie & London - ung ryttare med höga ambitioner

Sv; Åh tack så mycket!

2013-05-06 @ 21:59:41 / http://londonryttaren.se
Postat av: elvira

vad fina ni är! vad har du för sadel?

Svar: tack! en keiffer :)
Evelinn Åkerman

Postat av: Erica



Vilken snygg häst!! stort lycka till på tävlingen!! =)

Svar: tack så jätte mycket!!!
Evelinn Åkerman

2013-05-08 @ 12:16:37 / http://icusen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: