Förändring

2013-10-02 @ 12:18:53 / Vardag
Förut tyckte jag inte om att va i stallet och pyssla, fixa och dona. Jag gillade mest själva ridningen tyckte att borsta va de tråkigaste som fanns. Jag va nog lite en sån tävlingsryttare med alla hästskötare där man rider 10 hästar per dag och allt går som på löpande band, hoppa av ena upp på nästa och köra ett pass till. 

Men nu har jag förändrats, nu uppskattar jag att va i stallet pyssla och göra fint på ett helt annat sätt. Kan stå och borsta och fixa jätte länge nu tycker de bara är mysigt, fixa min egna häst, mysa ge lite godis och bara umgås inte hårdträna 7 dagar i veckan utan de behövs lite mer omtanke än så! 

Jag ska berätta en sak som är rätt töntig men som blivit viktig. Ni vet ju att jag går restauranglinje på skolan så jag gillar ju att skapa och nåt jag gillar väldigt mycket är ordning och reda, lägga fram fint, organisation och att lägga tanke bakom nåt. När jag mockar och gör ordning mat/vatten till rb så ser jag alltid till att de är fint spån i boxen, lägger upp havren jämnt, skär äppelbitar, fluffar upp höet i en hög, perfekt rengjord vattenhink med fräscht vatten, att morgonfodret är klart och i en fin hink med lock.. Ja ni fattar? Sån är jag, inte för jag tror rb bryr sig men de känns bra för mig! 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: