Sorgens dag

2013-10-29 @ 18:40:00 / Vardag
Hej, som jag nämnde igår så har mycket hänt på kort tid, och just idag för en vecka sen blev vi av med en häst som har stått oss nära. Vet inte om ni läst i Nerkies Allehanda eller sett på facebook eller så men för en vecka sen fick fina Toblerone offra sitt liv i en trafikolycka. 
Jag vill inte gå in på detaljer för det var en hemsk upplevelse och ett hemskt sätt att dö på, inget som jag önskar någon att vara med om! 

Även om Tobbe inte var min egna häst utan min allra bästa väns, men han stod i mitt stall och vi alla runt omrking har haft starka band till honom då han hade en sån stor personlighet och sån glädje i livet.

Själv kan jag relatera till sista gången jag fick rida honom, de hade gått riktigt dåligt med rb och jag var nere på botten, kände mig värdelös som ryttare, men jag fick sitta upp på tobbe och rida ett pass och det gick såå bra! han bokstavligen dansade fram och fick mig att få tillbaka mitt självförtroende, jag insåg att jag kan faktiskt rida och de va så kul att känna så. Min mamma har filmat det passet men jag har inte tittat på den sen olyckan för jag är fortfarande så ledsen över det som hände honom, men jag kommer alltid minnas det passet och hur glad jag va när jag avslutade det och hur glad han va när han fick jätte mycket morötter och beröm av mig efteråt.

jag saknar honom verkligen och önskar att vi alla fick säga farväl på ett bättre sätt.
kommer alltid minnas våra galna uteritter tillsammans vi fyra och våra race på stubbåkern, hur tobbe alltid slog Rb med hästlängder! hur han alltid hoppade högts och alltid gick lite bättre i dressyren, ja han är och kommer alltid vara en vinnare. Jag saknar tillochmed hans gnägg rakt i örat som bokstavligen gjorde en döv, skulle göra allt för att höra det igen. hur han alltid slog i boxdörren med hoven på morgonen för att han ville ha sin frukost först, hur han buffade på en och sen tittade bort som om "det var inte jag" och en oskyldig blick, kommer alltid komma ihåg hur lycklig han va på vintern och hur busig han var när man red och jag kommer alltid minnas hur mycket han älskade att bada på sommaren.

Jag är glad att han fick ett långt liv, jag vet att han hade en bra tid ihop med felicia här hos oss. Hur mycket dom har lärt sig av varandra och hur kul dom haft på vägen! och all glädje han gett oss runtomkring!
Vi kommer aldrig glömma dig Toblerone 1993-2013



Postat av: Sanna

ne usch vad hemskt! Han som var så fin! :(

R.I.P <3

Svar: <3
Evelinn Åkerman

2013-10-29 @ 19:00:14 / http://stallsackum.blogg.se
Postat av: evie

Så himla tragiskt! vila i frid stackars lilla häst :(

Svar: <3
Evelinn Åkerman

2013-10-29 @ 19:17:07 / http://www.evieastrom.blogg.se
Postat av: Liana

Vila frid! <3

Svar: <3
Evelinn Åkerman

2013-10-29 @ 20:50:29 / http://lianass.blogg.se
Postat av: Maja

Vila i frid, <3

Svar: <3
Evelinn Åkerman

2013-10-30 @ 12:03:31 / http://majawallstrom.blogg.se/
Postat av: Din bästa vän

Så fint <3 Hade gjort allt för att få ett sista race på gärdet alla vi fyra...

Svar: åh vad jag saknar er :( <3
Evelinn Åkerman

2013-10-30 @ 14:15:26 / http://feliciaaspluund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: