Dagens tävling!

2014-04-06 @ 19:37:11 / Vardag
Hej hörni! här kommer jag med lite resultat ifrån dagens tävling, är så himla nöjd med Rb och med mig själv. Har aldrig känts så bra efter en tävling förut utan det här var verkligen en skjuts i rätt riktning!
 
Fick såhär perfekt framridning till LB:n och allt stämde, han har överlag varit väldigt pigg och övertaggad under hela dagen så det är bara positivt tycker jag och himla kul att han gillar att arbeta, inne på banan så var det inte heller några missar faktiskt. Ett riktigt bra program som belönades med 68,62% vilket jag självklart är riktigt nöjd med, det blev en andra plats i första klassen.
 
Det blev lite tight med tid efter prisutdelning och nästa framridning, ville ju helst att Rb skulle få i sig lite mat och vatten så vi fick skynda oss lite. Men fick ändå en helt perfekt framridning till LA:n, rörelserna satt fint och han va jätte mjuk och härlig men lite väl taggad kanske, kunde knappt skritta han normalt ett enda steg utan att han taktade...
Inne på banan sen så flöt allting på helt okej sådär, fick bra poäng på travökningarna, skänkelvikningarna men ryggningen gick lite sämre men det va kommunikationsfel bara mellan oss inget att grubbla över då jag vet att vi kan dom! Fin galopp tycker jag och sen gjorde jag en tabbe, hade inte riktigt koll på vart sista halten var så jag gjorde den framme vid domaren men den låg egentligen vid X så där fick jag lite avdrag. Men annars riktigt nöjd med LA debuten och vi fick 63,23% vilket var helt okej domaren låg rätt lågt och vinnaren hade bara knappt 1% mer än mig, fattar ni vad nära vi va på att vinna våran första LA?! Då ångrar man sig lite att man inte hade riktigt koll på programmet.. menmen nya tag nästa gång är iallafall super nöjd!

Tack Elin för bilderna och för att du kunde rycka in i sista sekund och hjälpa mig!
 


Postat av: Maja

Stor grattis Evelinn.
Du har en super bra blogg. :)

Svar: tack snälla!
Evelinn Åkerman

2014-04-06 @ 19:53:22
Postat av: Fanny

Vilken nacke!! Grattis till placeringen! :)

Svar: tack snälla!!
Evelinn Åkerman

2014-04-06 @ 20:51:17 / http://gax.blogg.se
Postat av: Elin

Grattis till framgångarna!

Nyfiken på din tröja, hur gick du tillväga? :)

Svar: Tack! Svarar i ett inlägg kram :)
Evelinn Åkerman

2014-04-06 @ 22:21:29 / http://elinsamrell.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: