Tre ridna!

2014-04-14 @ 18:50:27 / Vardag
Dagen har verkligen gått super snabbt idag, har varit i stallet i 7 timmar, nästan en hel skoldag fast så mycket bättre! Tänk om vardagen hade sett ut så istället. Känns i kroppen att jag hållit igång hela dagen och fyra hästar har jag motionerat. Började med Winnie som fick sig en tur i skogen med mig bakom i vagnen, sen hoppa jag upp på Nightan och red dressyr, Rb blev longerad och på slutet träna jag sitsen medan mamma longera mig sen avlutade jag med att rida Maja på kvällen.
 
Mammas sto Nightlight som jag inte ridit på flera år gav jag ett nytt försök idag, har tidigare försökt hålla igång henne men gett upp gång på gång då hon är rätt svårriden. men idag blev jag faktiskt posetivt överraskad när jag hoppade upp och kände på henne! Hon är ett riktigt stoigt sto och jag som inte ens gillar ston haha.. Men vi kom bra överrens och jag tyckte faktiskt hon va fin stundtals, kommer nog fortsätta rida henne ett tag fram över så får vi se vad som händer! Hon rör sig väldigt väldigt trevligt iallafall
 
Jag känner stor skillnad och jag tror det kan bero på att jag själv utvecklas som ryttare. Sisgt jag red henne ordentligt var nog 2011 så de va ju ett tag sen, jag kände mig väldigt osäker på henne då och gillade inte alls att rida nu. Idag trivdes jag jätte bra på hennes rygg och det kändes jätte kul och lovande! Men hon är väldigt otränad, fet och stel så det finns mycket jobb framför mig men jag kan se det som ett litet projekt.
 
Mitt bästa tips till er som vill bli duktigare ryttare! Rid på allt ni kan och allt ni kommer åt, variation är super bra och varje häst har nånting nytt att lära dig. Jag ska börja rida fler hästar nu och jag tror det kommer bli super för min utveckling.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: