Allt klart för avfärd

2014-08-09 @ 20:18:07 / Planering
Nu är det dags att runda av, skönt med en ganska tidig kväll ändå, blev klar på bara några timmar. Allt är rent fint och iordning, rb hann ridas och nu står han inne nybadad och äter kvällsmat. Skönt! Jag tänkte bara lägga mig och koppla av och börja mentalt förbereda mig på tävling, det gör jag bäst i min ensamhet. 
 
Transporten fick sig en tvätt utvändigt och invändigt, väl behövligt! Skulle aldrig kunna åka till tävling med skitig transport min häst ska åka ljust och rent, det känns bättre!
 
 
Mat och vatten är också fixat, jag har med mig en vattenhink, en krubba, ett kilo havre och betfor med MYCKET vatten, samt en vattendunk. Blir det varmt imorrn tar jag även med svamp och handdukar att kyla med!
 
 
I sadelkammaren har jag packat allt till oss i utrustningsväg, har en packlista som jag bockat av så jag vet att allt nödvändigt är med.
 
 
Sist men inte minst så har rb blivit badad och nattad, han är så nöjd så. Kan säga att jäklar va skönt det är med en rakad häst, det går så fort att bada och lätt att spola ur schampot och ren blir han!
Jag har två flätor i svansen, sen har jag också gjort knoppen i pannan då han är lite ivrig på morgonen men resten av manen knoppar jag imorgonbitti kl 7.30!
 
 
Förutsättningarna för imorrn då ja i LB:n ser det ganska ljust ut, tyvärr inte så många startande och bara en placerad. Ska försöka göra en jämn och fin ritt utan att ta några större risker så kan vi nog få till fina procent.
 Till LA:n sen har jag inga som helst förväntningar, vi startar nån gång i mitten känns helt okej men jag vet att motståndet är jätte bra och LA räknas ju även med i DM så det är alltså de bästa från länet med och deltar, vi hoppas kunna få till procent som ligger på våran nivå¨sen struntar jag faktiskt i hur det går resultatmässigt, vill hitta en bra känsla!
 
 
Jag hoppas inte det kommer regna i natt för då vet jag att underlaget är tungt på Örsta.
 
Hoppas ni håller tummarna för oss!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: