Veckans bloggläsare

2014-08-31 @ 16:28:00 / Vardag
Denna veckas bloggläsare blev fina Sanna som verkligen gjorde sig förtjänt av lite exponering, Sanna bloggar ihop med sin vän på deras blogg Skyjump, namnet är mycket bra som lockar en att läsa och jag tycker är det är en väldigt bra blogg trots att jag inte är hoppintresserad. 
 
 
Intervju med Sanna:

Berätta lite kort om dig själv: 
Jag är en tjej på 14 år som bor i Skåne med min D-ponny. Det finns inte så mycket att berätta om mig mer än att jag är väldigt framåt, bestämd och ger aldrig upp om det verkligen är något jag vill! 

Berätta gärna om din häst: 
Min häst Fanta är ett danskt D-ponny sto född 2005. När jag för ca 7 månader sen fick henne kunde hon inget mer än grunderna och hade bara bott i Sverige i knappt 2 månader. Nu efter mycket tid, träning och skoj hoppar vi redan banor på 1,10 meter, har kommit ut på en och annan pay and jump och så smått jobbar oss fram i dressyren också! Det är en väldigt speciell ponny som endast är 4 år i huvudet och allt annat, men har ett hjärta av guld, älskar att lära sig nya saker och är väldigt pigg, glad, positiv och social! 

Vad har du för mål med ridningen?
Mitt mål med ridningen är att ha det kul för och främst! Att få ha det bandet med min ponny och njuta av tiden tillsammans! Men sen också såklart ponny SM i hoppning, Falsterbo och sånt. Det är några mål jag har, och de målen vill jag nå med min ponny, Fanta :)

Hur hittade du till bloggen och vad var det som fick dig att stanna? 
Hittade den på blogg.se's sida. Där man får visat sin blogg inne på sidan mot "poäng". Det som fick mig att stanna var att man blev så glad och peppad av att läsa bloggen, det var inspirerande trotts att jag inte kan mycket om dressyr utan bara hoppar runt ;) men det är svårt att förklara, jag blev vara så glad och inspirerad av din blogg, läsvärda inlägg, snygg design och fina bilder :) 

Hur länge har du läst enewe.se och vad gillar du med bloggen?
Ganska "länge", kanske 5 månader? 
Jag gillar inläggen, de roliga, läsvärda inläggen så jag blir glad och älskar sättet du skriver på! Sen gillar jag såklart också alla fina bilder, det är också väldigt viktigt :) 
Det är inte så jättelänge som jag läst din blogg, men längre kommer det bli!
 

Vill du bli veckans bloggläsare? En ny dras nästa vecka och då har du chansen! Allt du behöver göra är att läsa aktivt och lämna kommentarer under veckans gång. Lycka till!


Postat av: Ida Lindemann

Tycker det är så himla kul att du gör sånt här! Det är en bra förebild :)<3

Svar: Åh va kul att du säger så! tack så jätte mycket <3
Evelinn Åkerman

2014-08-31 @ 19:07:24 / http://idalindemann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: