-16

2014-12-28 @ 15:26:16 / Vardag
Snön och kylan har kommit till oss på Stall Marieborg, nu återstår det att se om den tänkt stanna. Jag har en herre här hemma som är av lite nerv speciellt när vintern och kylan sätter till. Så han tycker det ju är extra kul att bli tränad och det kan jag ju hålla med honom om. 
 
Rb måste klippas och det är snart, jag tycker han är så ful nu när pälsen vuxit ut men under tiden han har vilat så har det ju bara varit dumt att raka honom så nu ser han ut som en islänning, vad som helst utom en dressyrponny. Nej pälsen ska väck så fort jag får nån timme över till det!
 
Sen vill jag bara säga att jag hittat mina drömmars häst! Äntligen. Det känns nästan för bra för att vara sant, är så rädd att någonting inte går som jag vill nu och jag får ett bakslag, då skulle jag bli så himla ledsen. Han är verkligen perfekt och jag vill inget hellre än att han ska fylla ut boxen här hemma. 
 
Men nu ska jag ut och trimma en mycket överladdad kille som ska få gå sitt första joggingpass sen vilan, vi får se vad han säger om det och hur många lufthopp vi utövar idag.
 
 


Postat av: Alice Persson

Haha alltid lika kul att sitta på en övertaggad häst ute när det är svinkallt..

Svar: haha jaa
Evelinn Åkerman

2014-12-28 @ 17:03:48 / http://aalicepersson.blogg,se
Postat av: Anna M

Kul att du hittat en häst! Ska bli spännande att följa er.

Svar: Ja vi får hoppas att allt går som jag vill!
Evelinn Åkerman

2014-12-28 @ 18:02:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: