3 dagar kvar

2014-12-29 @ 13:44:31 / Vardag
Hallå på er! Tänk nu är det bara 3 dagar kvar på 2014, är inte det helt sjukt? Snart är det 2015 och då är det new year new me som man ser överallt ;) har ni några löften? det har jag, tänkte presentera dom innan årskiftet. 
 
Men idag så ska jag först åka till tågstation och köpa tågbiljetter till Brolöten, det börjar närma sig nu och ja ser jätte mycket fram emot det. Rb tycker nog det är skönt att få stanna hemma den här gången. Jag fick ett sms från gulliga Iris som är där nu som jag jobbade med förra gången och som jag ska jobba med den här gången, vi hade så kul sist och jobbade jätte bra ihop! I helgen är det kurs och Iris skrev att vi två skulle få ansvar över barnen igen, så kul, det hade vi sist med och det va jätte mysigt att få avsluta kvällarna med filmmys eller brännboll i ridhuset så nu ser jag ännu mer fram emot helgen.
 
Sen ska jag in en sväng till Marieberg och Örebro, måste in på elgiganten och köpa en plattång då min gav upp efter 2 år i tjänst. Om det är något jag inte klarar mig utan så är det min plattång! Sen ska jag också förbi stan och möta upp en tjej som jag ska handla lite grejer av, har fyndat begangnade boots för det går ju alltid åt.
 
Tänkte fråga er om ni har något önskemål på inlägg som kan knyta ihop säcken och 2014? berätta gärna!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: