För mycket energi

2014-12-26 @ 13:08:48 / Vardag
Idag fick jag ta smällen när jag valde att rida ut Rb istället för att longera på en frusen ridbana. Rb var helt crazy haha! Nu när han har vilat så är han dessutom rädd för allting, han som annars aldrig bryr sig om nånting kan frysa fast i marken eller skena rakt fram för vad som helst. Idag skrittade vi knappt någonting utan Rb taktade hela tiden och sköt rygg, drog ner huvudet och bockade. I traven bjöd han på höga knälyft och hopp åt sidorna. Behövde bara tänka galopp så drog han ner huvudet, tjöt och hoppade in i galopp. Skitkul egentligen att han är så glad men inte så kul när han totalignorerar att jag försöker få stopp på honom.. Om det är nångång jag ska ramla av så är det ju nu..
 
På tal om att ramla av, året är ju snart slut och jag har bara ramlat av en gång det här året! konstigt va? det var i februari när jag var på brolöten, red för Emelie och ja ni vet ju hur Rb är vid det här laget. Han blev sur på mig och sparka bakut riktigt ordentligt mitt framför Emelie, jag tappar balansen (som jag aldrig brukar göra när han sparkar) hamnar på halsen men kommer tillbaka i sadeln och då sparkar han bakut igen denna gången ännu högre och kraftigare, så högt att han slår över och går omkull och jag hamna under.. Det första jag sa när Emelie kom fram var: hur gick det med hästen? haha standard...

Hur många gånger har ni ramlat av iår?
 
 
Förutom att varit på en "jätte rolig" uteritt så har jag hunnit mocka och fixat inför kvällen hos Rb och Winnie. Fick en julklapp av Annelie, tack! och nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för kl 15 kommer Micke, mormor och morfar och min storebror med sin tjej och då blir det julmat! Förhoppningsvis sista julbordet för mig iår som ätit 17 st nu... Så är det att jobba inom restaurangbranchen hehe.


Postat av: Marica

Har nog faktiskt inte ramlat en ända gång det här året, haha jag håller mig kvar! Nog för att jag alltid har ridit och haft snälla hästar men jag har inte trillat av något, peppar peppar!

Svar: Bra jobbat ;)
Evelinn Åkerman

2014-12-26 @ 16:00:24 / http://maricalindbeerg.blogg.se
Postat av: Elsa

Har inte ramlat av på 3år... Sitter i skallen på min ponny. Inte benen😉. Vi har tävlingar om vem som är mest tjuskallig och envis istället...

Svar: bra kämpat!
Evelinn Åkerman

2014-12-26 @ 17:06:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: