Min drömhäst

2014-12-12 @ 19:10:00 / Vardag
Ja som ni säkert redan vet så letar jag just nu efter en storhäst, eller jag drömmer om den perfekta storhästen iallafall den verkar inte finnas och det är i princip omöjligt att hitta någon som ebjuder det jag är ute efter. Men jag drömmer vidare och hoppas kunna hitta det bästa samarbetet.
 
Jag åker som sagt upp till Brolöten första veckan i januari där jag hoppas kunna få in lite storhästridning i kroppen och få känna på. Även kunna bolla lite idéer med Emelie och se om hon vet något som skulle passa mig.
 
Jag är ju också väldigt kräsen och kommer aldrig ta de första bästa utan det får ta den tid det tar och hittar jag ingen ja då får jag stå utan. 
 
Det är såhär iallafall att jag söker en läromästare som jag kan träna och tävla vid sidan av Rb, helst en valack som är startklar i MSV C så man kan komma igång direkt när tävlingssäsongen börjar. Mitt mål vore ju att kvala till Junior SM och få rida där men tyvärr går SM redan i maj och det finns knappt några tävlingar kvar där man kan kvala, riktigt tråkigt. Men det vore iallafall jätte kul att få komma ut på storhästbanorna och rida lite medelsvåra klasser och utnyttja mitt sista år som junior!
 
Eftersom jag fortfarande har kvar Rb så finns inte möjligheten att köpa en häst riktigt ännu och det är där som det går åt skogen för mig. Tråkigt nog. Jag har fått kontakt med nåra men det har varit för unga hästar på LB-nivå och det har jag ingen lust med igen då jag själv hela tiden fått gå tillbaka till ruta ett med mina egna hästar som varit unga och nu vill jag komma framåt. 
 
Jag fortsätter leta och hoppas på det bästa, vet ni någon häst som skulle passa mig så får ni gärna tipsa!
  
Jag och fina Peppe, han skulle jag vilja ha i storhästformat!


Postat av: Telma

Tycker du verkar vela ha en riktig drömhäst, men den finns nog nånstans därute!! :D Har ett tips på inlägg:
Ett kort stycke om dina tidigare hästar/ponnyer, vilken som var din första ponny, vem som du klickat bäst med enligt dig själv. Osv.

Svar: får hoppas på det! Tack det ska jag fixa!
Evelinn Åkerman

2014-12-12 @ 18:12:41 / http://nattstad.se/telmasopot
Postat av: Olivia

Förstår verkligen hur du känner! Trots att jag inte direkt letar häst så kikar man ändå. Och jag har inte hittat en enda som jag fallit för, knappt ens dom som är tillsalu för flera hundra tusen. Det är svårt att hitta en häst som man verkligen vill ha. Ännu svårare att hitta en att låna då det inte finns så många som är intresserade av att låna ut. Men ibland kan man självklart ha tur! Hoppas du hittar någon fin :)

Svar: jag har fallit för massor men de kostar ju där efter också ;) tack!
Evelinn Åkerman

2014-12-13 @ 08:49:29 / http://oliiviiagustavsson.se
Postat av: Alice Persson

Förstår hur du känner! Att hitta hästen man klickar med är inte lätt... Men när det väl klickar, då jäklar blir det bra! :)

Svar: jaa precis ;)
Evelinn Åkerman

2014-12-15 @ 15:02:03 / http://aalicepersson.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: