Mina sponsorer

2014-12-09 @ 15:09:00 / Vardag
Det har ju blivit men del samarbeten nu mellan företag och privatpersoner, det är så när bloggen växer och växer och företag får upp ögonen för en, vissa vill hjälpa en andra vill förstöra för en. Jag har förmånen att ha så många som tror på mig och som vill stötta mig vilket känns otroligt kul!! Så jag tänkte köra en kort sammanfattning på de sponsorer jag samlat på mig nu.
 
 
Support företaget var min första sponsor och är även det företag jag har störst samarbete med - där av platsen längst upp på bloggen! Här blir jag sponsrad med en summa till tävlingskassan samt utrustning att bära på tävlingar och visa upp mig med. Mycket tacksam för detta!
http://www.supportforetaget.se/
 
 
Hästsmycken blev nummer två att vilja arbeta med mig, blev kontaktad av Eva som ville göra ett pannband till mig mot att jag gjorde lite reklam för hennes sida. Samarbetet har gått väldigt bra och jag har även fått ett tagelarmband och snart ska jag även beställa ett nytt pannband. Känns jätte kul att Hästsmycken ville jobba med mig! 
https://www.facebook.com/evashastsmycken?fref=ts
 
 
Hästia erbjuder alla mina kunder 10% på deras order om de uppger "enewe" i kassan.
http://www.hastia.se/
 
 
 
Western Wanted ville samarbeta med mig när de hade en tävling så delade jag den och sen fick jag en burk läderbalsam hemskickat samt en tvål som jag skulle utvärdera. De har även sagt att de är väldigt nöjda med mitt arbete och vill fortsätta samarbetet.
http://www.westernwanted.com/
 
 
Linnea är en jätte duktig designer som gör mästerverk med sitt dataprogram, hon är den som gör mina headers och håller just nu på med en logga åt mig!
http://linneasbloggdesign.weebly.com/
 

Sist men inte minst har vi då Sophie som ville arbeta med mig och komma ut och fotografera mig och min häst gratis mot att jag gör reklam för hennes facebooksida. Proffsiga bilder är inget jag tackar nej till!
https://www.facebook.com/sophiesfoto?fref=ts
 
 
Väldigt tacksam för alla mina sponsorer att dom vill jobba med mig.
Något som jag måste nämna är att de två förstnämnda har sagt till mig att framföra att de inte är intresserade av att samarbeta med någon annan än mig.


Postat av: Michelle Petersson

Vilka roliga och bra sponsorer! :D

Kram

Svar: ja det är kul!
Evelinn Åkerman

2014-12-09 @ 16:41:17 / http://michellepetersson.horseworld.se/
Postat av: Alice Persson

Va kul att du har så många sponsorer! Din blogg växer verkligen då, härligt! :)

Svar: Ja de är jätte kul när företag får upp ögonen för en!
Evelinn Åkerman

2014-12-11 @ 08:37:28 / http://aalicepersson.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: