Fina ponnyer!

2014-02-20 @ 19:07:08 / Vardag
Idag har jag fått ridit två ponnyer men inte min egna! 

De va lite som en chock imorse när man vakna och såg att marken var vit, inte det roligaste, kändes ju som att vi började gå mot vår men icke.. Jobbet idag har gått bra och ovanligt fort! Idag kom jag in 18.40 tidigaste på hela veckan! Ändå har 7 hästar gått idag och allt har rullat på i ett högt tempo, som vanligt med andra ord här på brolöten. Själv har jag ridit C-ponnyn molliere och D-ponnyn beauty.

Molle och jag har redan börjat hitta knapparna, redan under andra passet, jag börjar känna likheter med rb, de funkar nästan likadant så då är det lättare att komma till ridning! Idag joggades han bara lite lätt men jag avslutade med några travökningar och herregud säger jag bara, den ponnyn! Nu vill jag bara ta med mig honom hem ännu mer! 


Sen fick jag rida ett sto, 7 år som gått ungponny SM också tillsalu! Jätte lätt och okomplicerad häst, finns verkligen inget ont i henne. Så himla lätt i handen och framme för skänken! Jätte fin 
Hoppas jag får hoppa upp på nån av dessa innan jag åker hem igen. Bara 2 dagar kvar 


Rb då? Ja han fick vila idag men han har fått gått ut i hagen och nu på kvällskvisten tog jag honom till ridhuset och promenerade honom för hand och på lina. Han känns super fräsch! Men vill ändå ha honom igenomkollad när vi kommer hem.






Postat av: Anonym

Varför ska han kollas upp? Är han halt?

Svar: Haha Neje! Skrev ju att han kändes jätte fräsch. Va lite otydlig, han ska kollas upp av equiterapeut, bara kolla så inga spänningar dykit upp
Evelinn Åkerman

2014-02-20 @ 19:10:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: