Dagens pass

2014-07-04 @ 22:12:00 / Träning
Hej! som enligt schemat så blev det ett dressyrpass på ridbanan idag, med bara 3 veckor kvar till SM är det dags att börja fila på tävlingsformen, Rb var väldigt segt idag och det är välförståeligt efter gårdagens 2 timmars tur  och dagen innan det galoppträna vi, men som sagt så ska ribban sättas högre nu så jag kör även ett dressyrpass imorgon. Har bestämt mig för att vara lite mer bestämd då, idag lät jag honom gå i ett LB-tempo och vi tränade programdelar från LB:1 och LA:1 men jag tänkte imorgon ligga på hårdare och träna för LA :4/P:1. 
 
Förövrigt så var han mycket fin idag, väldigt stadig i formen och mjuk, alla rörelser satt bra och vi tränade några uppridningar som var klockrena. Galoppen var dagens stora plus, den var stor, rund och lättkontrollerad både fram och bak, det gillas! Imorgon blir det lite hårdare och lite mer krav. Inatt står han inne för att vara pigg när jag rider, tänkte ut och rida på morgonen runt kl 8 eftersom jag har resten av dagen planerad åt annat.

I det stora hela är jag jätte nöjd och det bästa var att han hade inga som helst tendenser till att tjura ihop, ifrågasätta eller dumma sig som han gjort ett tag nu utan han gjorde precis som jag sa från början, jätte skönt! Tänk om vi redan nu är påväg ur svackan!
 
 
 Nu har jag anmält till DM iallafall! aaah :D


Postat av: jessica jansby.

så himla fin är han! :)

Svar: Tack så mycket! :D
Evelinn Åkerman

2014-07-04 @ 23:19:08 / http://jansbyphotos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: