Det gäller att vara effektiv

2014-07-29 @ 09:54:37 / Vardag
Många frågar mig hur jag hinner med allt, som nu, två hästar i träning, fokusera på min egna, utbilda unghästarna på jobbet och hålla lektioner. Allt handlar om planering och effektivitet! Idag var jag uppe innan sju och fodrade Peppe och Zanton, under tiden de stod inne och åt sitt hö så red jag Rb på banan. Nästan precis när jag kom tillbaka så tuggade de på sina sista tuggor och jag kunde tajma och få ut dom när de va klara! 

Med Rb idag fick jag gå tillbaka ett snäpp och rida mycket grundövningar, idag gjorde jag faktiskt inte en enda rörelse utan idag låg allt fokus på att lugna ner honom. Vet inte vad det va han va så taggad och en sån simpel sak som att skritta på tygeln kunde han inte ens, eller att fatta galopp utan att bralla iväg. Så jag fick ta det lite lugnare och bara rida hundra övergångar tills han hittade lugnet och gick att rida på. Men jag är glad att han är så full av energi! Till slut blev han fin som tur va.
 
Så efter ridpasset till nu i princip så har jag mockat, fixat och gjort iordning för kvällen i stallet. Rb står inne och jag ska snart ta in Winnie också där efter ska jag ta in Peppe och göra iordning honom för en uteritt ihop med Stina och hennes vän!
 
Zanton ska joggas ikväll också och jag ska hinna umgås med min pojkvän, som sagt planering ;)
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: