Gårdagens sysselsättning

2014-07-19 @ 10:06:00 / Vardag
Min fredagskväll spenderades i stallet igår mellan 9-11, inte som många andra i min ålder med andra ord haha min mamma kan vara glad ;) men det var hon inte! Då hon inte ville att jag skulle raka Rb under sommaren men det gjorde jag iallafall. Har ju velat fram och tillbaka länge nu säkert frågat er tre gånger eller nåt men igår fattade jag beslutet själv och det blev jätte bra.


Har nog aldrig varit med om Rb varit så lugn under en klippning, han har ju alltid varit snäll och orädd men han har haft problem att stå still och blivit rastlös men idag stod han bara och njöt verkade som, han hängde läpp och hade svårt att hålla ögonen öppna. Jag kunde tillochmed ta bakbenen utan problem! Förra gången hade jag hjälm, väst och ett hingstgrimskaft som jag höll i och han ville sparka mig flera gånger men det gick verkligen hur bra som helst igår. Och snyggt blev det! jag trodde han skulle få den här tråkiga gråaktiga färgen me han blev riktigt blank och snygg, utom på rumpan för där va han redan skitig så han ska få sig en dusch imorgon.
 
Jag ändrade lite i planeringen och bytte plats så efter klippningen tog vi ett kondispass och idag tar vi dressyren istället! Så då får jag se om han känns piggare. Kondisträningen gick bra han rulla på fint, lite segstarad bara men det är han ju alltid men sen när han fått upp andan då går det inte att få stopp istället haha. Svettig blev han också men det syndes inte utan det kunde man bara känna, toppen!
 
Såhär ser han ut i nya frillan. Ingen större skillnad - bara lite mörkare. 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: