Kvällsjoggen

2014-07-22 @ 23:19:25 / Vardag
Var inte ute i stallet förrän 9 ikväll, men det var rätt skönt då värmen hade lagt sig och det är så mysigt att gå ut till hagarna för så fort Rb får syn på mig så kommer han galopperandes och vill in. Idag var inget undantag. 
Idag stod en vanlig jogg på schemat, han kändes helt okej men hade tendenser till seghet, men vad jag har förstått så har termometern hemma visat 30 grader så att hästarna är lite trötta är förståeligt.
 
Så idag fick jag tänka mycket framåt och att få snabba reaktioner från mina hjälper, red lite lösgörande övningar och lite i galopp han kändes ändå rätt bra där så det fanns inte så mycket att ta igenom. När jag joggar så rider jag bara lite lätt i alla gångarter, checkar av att allt funkar och rider mest basicövningar. När jag känner mig klar så slutar jag där även om det bara består av 10 minuters jobb. Idag blev det runt 20 och de sista 5 minutrerna satt jag ner och tog upp han i tävlingsform, gjorde några skänkelvikningar och nån travökning som också satt som ett smäck! Avslutade med lite galopp på travbanan bara full fart framåt och sen trava jag av och till sist skritta av. 
 
Imorgon ska jag ta igenom ett snäpp till samt rida igenom programmen och räkna på hur lång framridning vi behöver innan vi är på topp så jag kommer behöva mammas hjälp och då kan jag kanske även passa på att få lite bilder/filmer.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: