Söndag

2014-07-06 @ 13:54:59 / Vardag
Hej! det har varit lite dålig uppdatering nu de senaste dagarna men jag har helt enkelt inte haft tid, finns ingen bättre förklaring tyvärr. Tar nya tag till nästa vecka, har ganska fullt på schemat då med men lite tid till bloggen får jag försöka trycka in. Under tiden får ni jätte gärna komma med förslag eller frågor som jag kan besvara så blir det enklare att ha något att uppdatera om.
 
Igår red jag iallafall ett sånt här kanon pass! Det gick verkligen så himla bra, vet inte sist det gick så bra? allt bara stämde och allt som känts svårt kändes helt plötsligt plätt lätt. Vi red lite hårdare än passet innan och gjorde linjer ur LA:4an som helt plötsligt inte känns så långt borta längre, nu ska jag lära mig programmet utan och innan och sen nästa vecka ska vi åka till min tränare Erika och få låna hennes ridbana och då ska jag träna programmet så det sitter.
 
 
Igårkväll var jag på lite festligheter med mina fina vänner, vi hade grillkväll med olika aktiviteter och det var verkligen jätte lyckat, alla hade skit kul och det va så kul att träffa sina gamla vänner från högstadiet. 
 
Nu ska jag skicka iväg ett mejl angående beridarjobbet!


Postat av: Agnes Bjurek

Åh, så fin bild!

Svar: Tack!
Evelinn Åkerman

2014-07-06 @ 14:02:56 / http://agnesbjurek.blogg.se/
Postat av: Julia

Hoppas det blir bra med beridarjobbet och det blir som du vill! ;) Låter väldigt roligt!

Svar: Jag får det om jag vill ha det, så jag måste bara bestämma mig ;)
Evelinn Åkerman

2014-07-06 @ 14:41:22 / http://juliastegfeldt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: