Att aldrig ge upp!

2014-06-06 @ 15:00:00 / Vardag
Kommentar skickad av Lydia:
Hej! Du är sjukt duktig, att du aldig har gett upp. Jag har slitit med min ponny i över 3 år nu. Det har varit skit tufft och det har varit skador inblandade. Jag har velat ge upp flera gånger och höll på att göra det i början av året. Just i den stunden vill man inte längre jag kände mig värdelös. Men då på något kom jag in på din blogg. Där det stog att du hade kämpat med Rb och ville ge upp men aldrig gjorde och se nu. Massa placeringar och ni är perfekta ihop. Du hav mig ett lyft kan man säga. Att aldrig ge upp och det gjorde jag inte heller. Nu går min ponny bättre än någonsin. Vi kommer säkert ha flera svackor men jag vet att vi klarar oss igenom det.
Nu blev det mycket jag och min ponny. Men jag vill bara säga att du ryckte upp mig igen med dina ord att aldrig ge upp. Du är en stor förebild och har en otrolig kämparglöd :D
 
 
Denna fina kommentar ramla in igår och gjorde verkligen hela min dag, helt sjukt vilken påverkan ni har på mig och vilken påverkan jag har på er. Kunde bara drömma om att jag någonsin skulle bli en förebild för någon och att någon skulle hitta tillbaka på grund av mig. Jag är så tacksam för att du Lydia hörde av dig till mig med dom här fina orden, stort tack!
 
Jag försöker hela tiden inspirera er och att få det tillbaka på det här sättet det är ovärderligt♥
Vi lyckades Rb!
 
Som ni vet så har våran resa hit inte varit lätt, vi har tragglat i snart 3½ år och det har verkligen varit en berg och dahlbana. Jag har varit ute på träningar och inte kunnat fått han att gå en meter framåt, rb har sparkat bakut så högt att vi gått omkull och jag har hamnat under, jag har blivit sparkad vid hantering på stallgång och på marken, jag har känt mig värdelös som ryttare och som människa,  jag har vid många tillfällen åkt hem från träningar gråtandes och uppgiven och jag har många gånger suttit i den här datastolen med annonsen framför mig färdigskriven men aldrig tryckt på "skicka".

Det har varit många som inte trott på oss, tränare har sagt till mig "köp en ny häst så du kommer vidare", har fått många elaka kommentarer att vi aldrig kommer ta oss någonstans att jag lika gärna kan ge upp och tro mig, det har jag gjort måååååånga gånger. Men det har alltid funnits en person som har hjälpt mig upp på fötter igen och det är min mamma, hon har från dag 1 sett potencialen hos Rb och alltid pushat mig till att plocka fram den. Vid varje svacka har hon fått det att vända och idag är jag extremt tacksam för det.
 
 
Många tycker väl det att LA det är väl ingenting, men ni ska bara veta vilken otrolig framgång det är för oss. Innan ni dömer mig bör ni känna till vår historia och även fast jag bara skrapar lite på ytan så hoppas jag ni har mer förståelse kring våran resa.
 
Idag är jag glad att jag inte gett upp helt, tänk om jag sålt han och han hade hamnat hos någon familj som inte förstår han som jag gör och han hade börjat med dumheterna och det hade kunnat sluta hur olyckligt som helst. Jag är även glad att vi får så fina lovord från tränare, domare och övriga personer ute på träning och tävling. Det gör mig så stolt när folk pratar gott om oss och jag är stolt över att det är jag som ligger bakom den här fantastiska häst!
 
 
Hur är han nu då i hanteringen? Jo han är en ängel, på stallgången, att lasta, att bada, att rida ut och träna på och att ha med sig ut han är fantastisk i alla lägen. Glad och arbetsvillig. Jag älskar när han får till det där lilla extra som man letar efter, då när man känner hur energin bara flödar genom hela kroppen och hästen bara vill vill vill och man lyckas hämta upp det där och få ut det absolut bästa av det. Sån är han ofta vid ridning och det gör mig glad att han slutat med dumheter, men han är ju lite äldre och lite klokare samt orkar med nu, jag har även blivit duktigare och vi har helt enkelt växt tillsammans. Vi känner varandra så himla bra att vid ridning det bara räcker med att jag tänker så agerar han, DET är dressyr och det är lycka för mig ♥
 
 
Om ni någonsin känner er uppgivna varesig det gäller hästar, ridning eller skola eller vad som helst egentligen så får ni gärna skicka ett meddelande till mig på facebook, för jag vet hur det är att vara där och jag kan nog hjälpa en hel del genom mina erfarenheter.
Stor kram till er!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: