Gårdagens pass

2014-06-20 @ 11:24:00 / Träning
Ja tänkte jag skulle skriva lite om gårdagens pass, ni har ju redan sett filmen men ni kanske vill höra några kommentarer från mig? Jag blev positivt överraskad av RB igår faktiskt. Hade väl räknat med en halvtaskig känsla från början och det hade jag de två första minuterna och så släppte det direkt - vilan har nog gjort sitt! Fick påminna honom och det gjorde jag, satte ner foten från början och han var helt okej med det, så skönt!
 
Så i början låg fokuset på att få fram honom, snabba reaktioner. Många övergångar i det och sen la jag in lite lösgörande jobb som volter, skänkelvikningar och öppnor, allt fungerade bra förvånadsvärt nog. galoppen va fin och fräsch och där låg jag bara och rullade på och sökte stora luftiga språng.
 
De sista 5 minuterna tog jag upp han i tävlingsform och samlade ihop honomm, satte mig ner och red ihop och allt funkade precis som på tävlingen för 4 veckor sen, så himla härligt att han inte tappat något utan det har nästan bara blivit bättre. Rundade av med lite jogg igen och sen skrittade vi av i skogen nöjda och glada!
 
Min fina kille! nu är vi snart tillbaka igen.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: