Helg!

2014-06-27 @ 13:28:00 / Vardag
Att det är helg innebär ingen förändring nu när det är sommarlov, men hjärnan är ändå inställd på avkoppling när helgen kommer så är det alltid för mig iallafall. Som ni såg så var vi iväg på lite äventyr idag, fick inviga min nya telefon och ladda upp på videofyme åt er, ja jag köpte en iphone 5s igår eftersom min lagt av helt nu. Är verkligen jätte nöjd med min nya telefon den är såå bra så nu ska det bli kul att komma igång och göra lite filmer åt er, tyvärr så går innehållet på min förra telefon inte att rädda så bilder, filmer, kontakter - allt sånt är borta. Jag som skulle visa filmer från tävlingar :(
 
Vi var även inne till hööks en sväng och köpte lite nödvändigheter igår. Sen har jag roliga nyheter! Jag har fått ett kanonerbjudande om att börja jobba lite vid sidan av som beridare hos en duktig ryttare, känns verkligen skit kul och spännande. Stallet ligger här i närheten och då skulle jag få jobba lite ibland för att utbilda och rida till unghästar, vilket passar mig perfekt! cirka 5-6 hästar om dagen tror jag kan förbättra min egen ridning något enormt, kul att få möjligheten och det förtroendet! Vi ska dit någongång nästa vecka och prata lite mer samt så ska jag få provrida lite. 
 
Rb och jag ska snart ut och trimma, vi tänkte ta oss bort till gärdet igen och rulla på i galopp. Komma på andra tankar än dressyr då de senaste gångerna inte har gått så bra så vi tar med oss det till Erika på söndag när det är dags för träning!
 
 


Postat av: Alva

Får man veta hos vem/vilka snart? =) hehe, lite nyfiken måste man ju vara!

Svar: Det får du veta när allt är bestämt ;)
Evelinn Åkerman

2014-06-27 @ 20:20:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: