Inspirerad

2014-06-09 @ 18:42:16 / Vardag
Jag har haft lite bloggtorka som ni säkert märkt, när man inte rider och tränar så intensivt som jag brukar så blir det svårare att komma på något att uppdatera er med. Men idag räckte det bara med att gå ut i stallet, pyssla och rida lite så kom flera bra ideér upp. Gäller bara att man inte glömmer bort dom ;)
 
Som sagt första ridturen idag på 2 veckor och det var minst sagt härligt! Rb kändes så himla glad och framåt, det glädjer mig. Efter en liten vila såhär så kommer all glädje tillbaka både för häst och ryttare och man märkte att han stått ett tag för nästan allt var läskigt spännande idag.
 
Man kan ju inte låta bli att bli glad av dessa glada ponnyöron.
 
Efter ridturen så longerade jag min lilla köttbulle till shettis, hon är så himla fräsch trots sin ålder på 22 bast och en lång hoppkarriär på nacken så pinnar hon på med sina små symaskinsteg. Därefter passade jag på att mocka ur hela Rbs box, in med ny fräsch halm, tvätta ur krubba och hinkar samt göra rent väggarna så det är fräscht för installning till hösten.
 
Just nu sitter jag i trädgården under vårat päronträd med laptopen i knät, vi grillar så snart ska vi äta och allt är bara så skönt nu. Livet leker.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: