Mera bilder

2014-06-26 @ 15:28:00 / Träning
 Ett skitpass kändes gårdagen som och det kanske det var, utav bilderna att döma ser det helt okej ut, men ibland behöver man ha ett skitpass och ett slag i ansiktet för att vakna till och för att väcka glöden att träna ännu mer och hårdare, vet att hans fasoner han hade igår bara är något som övergår och just nu testar han gränserna för att se om jag blivit snällare eller om jag fortfarande är lika bestämd. Det han gjorde som ni fick se på bilderna i just vänster skänkelvikningar var något han aldrig gjort förut, men han la sig i någon försvars-sluta och gick emot min ytterskänkel och försökte komma loss jaa ni, alla sätt är bra utom dom dåliga
 
Här kan man se i följd hur han smyger in bakdelen och sen tjoff iväg haha ser rätt kul ut..

 
Hur som helst. Passet fick mig att öppna ögonen och inse hur långt borta vi är från LA:4, inte för att gårdagen var hans bästa dag och det kanske inte är rättvist att avgöra utifrån det men jag red lite olika vägar och vi känns inte så sammasvetsande som tidigare, det kanske kommer vi har ju trots allt inte tränat på 1 månad.. Måste verkligen ligga i och träna ihop oss om vi ska kunna starta DM som jag verkligen vill, Juli får bli en riktig träningsmånad hoppas kunna åka iväg till olika ställen och rida på 60 bana och få till iallafall två träningar innan tävling.
 
Idag var iallafall traven bra och efter att vi löst detta missförstånd i skänkelvikningarna så flöt dom på bra också! Tränade några galopp-halt avbrott som inte alls är bra, blir för mycket hand och för lite sits, måste tänka på det. Där emot så var skolorna konstigt nog bra idag till och med slutorna satte vi, så det är jag glad för.
 
På söndag kl 16 är det dags för träning för Erika, då vill vi ha hjälp med just LA:4an!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Sanna

Man behöver skitpass för att veta vad man ska öva på och för att få bra pass måste man ju få dåliga, annars har man inget att jämföra passen ;)
Men det det bra ut på bilderna vad jag kan se iaf, är som sagt inte bra på svårare dressyrsaker och är ingen dressyrryttare ;) men fina är ni iaf! :)

2014-06-26 @ 22:21:32 / http://skyjump.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: