Det börjar närma sig

2014-03-19 @ 20:34:53 / Vardag
Idag red jag ett pass som gav i princip ingenting, ett enkelt joggpass var allt som fick bli, jag som egentligen skulle behövt träna program och ridvägar fick istället bara checka av lite gas och broms och formen på volt och fyrkanspår. Ja jag nämde ju att det kommit snö och banan var full med kramsnö, inga broddar eller sulor på Rb.. men min snälla underbara mamma plogade upp ett spår som jag kunde rida på, och så hade hon mockat åt mig! hur snäll är hon inte? vi är ett bra team och jag vet att hon alltid ställer upp♥

Rb kändes hur som helst bra, trots omständigheterna och underlaget så va han jätte pigg och explosiv, behövde bara tänke galoppfattning så fattade han och de var klockrent rakt igenom bara! Så på så sätt känns det synd att jag inte kunde utnyttja det och träna på sånt vi måste träna men ändå bra att avsluta det med en sån bra känsla, undrar om det var för att vi red ut igår och typ trava och galopper hela tiden och han fick släppa lös alla energi, han var verkligen tok lycklig och glad även idag när jag hoppa upp, kul! 
 
Men imorgon måste jag verkligen ta igenom honom ordentligt och rida program så om snön är kvar måste jag till ett ridhus!
 
Starttiderna för söndag har kommit ut, nervöst!! jag startar 11.04 och 13.10 så det är sköna tider, så på lördag ska jag sätta mig och skriva ner en tidsplan så jag har 100% koll.
startlistan i första klassen:
 Räknar inte med nåt super resultat utan mer som lite miljöträning, vet hur han kan vara såhär års och då ska man inte bilda sig några förväntningar utan jag ska bara tänka på att rida honom som jag alltid gör och försöka visa våran bästa sida!
och kan man inte vara bäst då kan man vara snyggast ;)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: