Äntligen fredag

2014-05-23 @ 14:28:00 / Vardag
Alltså jag vet inte vad det är för fel på mig men jag älskar verkligen att planera och att packa, förbereda inför tävling, oftast tycker jag nästan dagen innan är roligare än själva tävlingsdagen haha därför ska jag njuta extra mycket idag och dra ut på det hela eftersom det är sista tävlingen på två hela månader!! Hur ska jag klara mig tills dess? det här är verkligen mitt liv.
 
Så då var fredagen äntligen kommen och jag har mycket att stå i därför gäller det att ha en plan så allt hinns med. När jag är hemma ska först Rb trimmas, idag blir det en enkel jogg för att inte slösa på krafterna men jag vill ändå känna igenom honom så allt känns rätt och om det är något jobbigt så får jag se till att ta igenom det, hoppas verkligen det här skumma i vänstersidan har släppt annars blir jag tokig har gjort allt för att förebygga så jag håller tummarna. Vi avslutar med en skrittur ute, på så sätt håller jag han glad! Därefter tar jag ju såklart hand om honom och följer alla mina rutiner efter ridning innan jag ser över utrustning och smörjer den skinande ren därefter packas allt in i transportens sadelkammare och jag går igenom så allt är med. Viktigt varma dagar är vatten! Vi har med betfor då Rb brukar dricka dåligt på tävlingar men om vi blandar i lite betfor och mycket vatten så går det bra.
 
Framåt kvällen får Rb komma in och sova i stallet, viktigt att han är utvilad på tävlingsdagen tycker jag så han får en natt i lugn och ro i stallet. Badningen av honom sker nog på Lördag morgon då jag inte behöver åka förrän 12.30(!!!) så om jag badar honom runt 9 så får han stå i rasthagen nån timme och torka och sen knoppar jag och åker det blir nog perfekt!
 
Väderprognosen ser bra ut, är nöjd med starttiderna, har en bra känsla inför tävlingen och kommer rida på säkerhet då vi inte är stadiga i den höga formen ännu men det visade sig att LAn går lokalt och därmed är inte kraven lika höga. Min älskade pojkvän ska följa med som stöd och det känns kul att han engagerar sig i mitt intresse även fast han inte är dett dugg intresserad. Låter bara som bra förutsättningar, nu kör vi!
 
Samma ställe - samma datum - ett år tidigare. 63% i LB och 2a i lag samt totalt. Iår siktar vi på högre procent!


Postat av: Stina

Har alltid känt precis likadant om dagen innan man åker på tävling, älskar att packa och planera!

Svar: jaa skit kul ju!
Evelinn Åkerman


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: