Gårdagens aktivering

2014-05-23 @ 08:00:00 / Vardag
Som jag skrev igår så tog vi oss en uteritt ihop med mamma, barbacka ner till sjön det var verkligen uppskattat av oss och hästarna då termometerna nådde 27 grader här hemma!! Rb är lite skeptisk till att bada men går att övertala och när han väl står där så kan man se att han njuter.
 
 
Sen fick han komma in en stund från flugorna och vila sig i två timmar och då hade solen gått i moln lite så han fick komma ut i en rasthage och beta gräs medan jag gjorde klart stallet innan jag tog in han och tog tag i friseringen. Rakar alltid benen/hovskägget på han då jag tycker det går snabbast och blir bäst, sen klippte jag svansen och manen. Glömde dock det vanliga skägget men det får jag ta imorgon! Sen så tog jag han till paddocken och efter tips från bloggläsare så fick han trava lite bommar på olika höjder på lina, det gillade han, gjorde det en kortis för att han skulle bli varm i kroppen till jag skulle massera och stretcha, jag stretchar alltid alla fyra ben och märker faktiskt skillnad! Där efter lite arnika behandling, BoT och så spola jag benen på han innan han fick gå ut till kompisarna i hagen.
 
Transporten blev tvättad igår också för att underlätta idag när jag har massa att förberda, kommer inlägg på det också! Men först: Nationella prov i matte i 5 timmar!! 
Återkommer om jag överlever ;)
 
Sjukt taggad till imorgon iallafall! Hoppas på en lyckad tävlingsdag


Postat av: Stina

Lycka till på nationella och tävlingen i helgen!:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: