Tävlingsresutlat

2014-05-24 @ 18:22:41 / Tävling
Jag tänkte bara kika in lite snabbt och berätta om dagens tävling innan jag drar iväg på bio med älskling. Dagen bjöd på från strålande sol och 25 grader varmt till att himlen öppna sig och det öste ner samt blixtra och åska..
 
Trots det fick jag två jätte bra ritter som jag är super nöjd med!
I LB:1 var Rb suuuuper taggad och höll på att krypa ur skinnet kände jag så jag tänkte då att nu tar jag tillfället iakt och rider igenom och får ut det bästa av det, vi fick 68% och vann faktiskt klassen och i LA:1 fick vi ynka 64% som vi alla tyckte va snålt för den ritten, men jag är super nöjd ändå med hela dagen!
 
 
Mer bilder kommer absolut sen! Har ca 1300 + bilder som andra har fotat.
 


Postat av: Anonym

Varför fick du den gröna rosetten? :)

Svar: Fick den för jag va med i cupen :)
Evelinn Åkerman

2014-05-24 @ 21:23:31
Postat av: Maria

Vad var det som var snålt i LAn? Vet ju vem som dömde och jag tycker hon dömmer väldigt bra, nu såg ju inte jag ritten dock. Är mest nyfiken :-)

Svar: Det jag tyckte va tråkigt var att ryttare innan mig red fel flera gånger och lyckades få några procent högre trots att jag red ett helt felfritt program. Samt att jag själv var jätte nöjd med ritten och känslan och jag har själv väldigt svårt för att vara nöjd eller att säga till mig själv att det där gjorde vi bra så de va tråkigt att jag inte fick dom procenten vi hoppats på. Själv tycker jag att hon alltid dömer ner mig, trist..
Evelinn Åkerman

2014-05-25 @ 19:39:27 / http://MariaBlix.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: