härliga måndag

2014-11-03 @ 19:02:08 / Vardag
Hej på er, hoppas alla ni som går i skolan haft ett bra lov och känner er utvilade till skolan igen. Jag är verkligen inte utvilad för jag tog det absolut inte lugnt på lovet och det vet ni ju hehe. Men jag hade en riktigt riktigt bra helg! på Fredagen eller haloween låg jag bara inne och sov hela långa kvällen, sov ända till 14 nästa dag!! hur skönt?? sen på lördagen var jag på 40års fest med min familj, hade jätte kul och åt och drack så himla mycket gott, på kvällen badade jag och Micke jaquzzi i 3 timmar så kom inte i säng förrän 4.30 haha. 
 
 
gårdagen var en slappardag hemma med massa serier som jag missat under min tid i brolöten och idag har jag gjort min första dag på praktiken, jag är på ett hotell här i hallsberg och jag trivs redan jätte bra. vore rena drömmen om jag gör bra ifrån mig nu och att de är så nöjda att de vill ha tillbaka mig och vill att jag jobbar lite kvällar och helger när det behövs! 
 
Planen med rb ser ut som så att han har en kort vila att hinna återhämta sig efter en hård vecka i brolöten, sen kör vi igång med lite bus och uteritter innan jag tänkt gå tillbaka ett steg i dressyren och rida mycket basic igen, ta igenom den låga formen och göra en miljon övergångar för att få han på hjälperna, det får bli till nästa vecka, ska även lägga in mer longering för det funkar bra för oss numera!
 
Jag har lite idébrist så ni får jätte jätte gärna komma med önskemål eller frågor om ni vill ha något att läsa.


Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

oj va sent ni gick och la er xD

Svar: heheh,..
Evelinn Åkerman

2014-11-03 @ 19:07:47 / http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: Anonym

aw så fina <3

Svar: tack<3
Evelinn Åkerman

2014-11-03 @ 19:18:54 / http://melindaslife.for.me
Postat av: Nicole

Kan du inte skriva lite om hur du lägger upp en träning för en elev? :)

Svar: Absolut!
Evelinn Åkerman


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: