Stövelproblemet löst för tillfället

2014-10-02 @ 16:20:00 / Utrustning
Ja 4 veckor har jag varit utan stövlar nu, jag har känt paniken tränga på för när vi lämna in dom på lagning hos Cavallo så sa dom 4 veckor. Nu är vi inne och den 4:e veckan lider mot sitt slut, söndag nästa vecka ska vi tävla och jag står stövellös!!! Skulle jag behövt stryka mig från denna tävling på grund av mina jäkla stövlar så skulle hela hösten varit förstörd, all planering, tid och träning som jag lagt ner på det här - bortkastat.
 
Det vi inte tänkte på är att vi hade ett par andra stövlar här hemma som vi inte trodde jag kunde ha för de har varit jätte stora(!) men nu har jag inte testat dom på ett tag men gjorde det igår. De är fortfarande lite förstora i foten och vristen, men vi har fyllt ut det med raggsockor så de går att rida i så nu har jag äntligen stövlar att träna i här hemma utan att behöva slita på mina tävlingstövlar. Känns jätte bra och snygga är dom! Perfekta att bara ha hemma och träna i.
 
Hoppas bara mina stövlar hinner komma innan söndag nästa vecka för annars måste jag åka på tävling i dessa.
Nu kan jag iallafall träna idag i stövlar och jag kan anmäla till en programridning i helgen för domare och åka och träna på LA P:1!
 
 
Idag på träningen kommer jag ha en jätte snygg outfit som jag verkligen tror att ni kommer gilla! Visar den sen.
 


Postat av: Robex Lundgren

snygga

Svar: Tack!
Evelinn Åkerman

2014-10-05 @ 13:19:11 / http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Josephine

Vad fina! :) skönt att de löste sig.

Svar: Ja visst!
Evelinn Åkerman

2014-10-05 @ 13:28:59 / http://josephinelouisee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: