Vägen till framgång

2014-10-16 @ 17:01:00 / Vardag
Fråga angående detta inlägg: Intressant inlägg. Själv har jag ingen större koll på olika dressyrklasser. Jag är ganska ny här och undrar hur du kunnat klättra så snabbt? Absolut inget negativt men jag blir nyfiken. Har du en välutbildad häst? Tagit mycket lektioner? Hade varit intressant med lite tips :) 
 
Svar: Kul att du har hittat hit! Jag ska göra mitt bästa med att svara på dina funderingar. Egentligen har vi inte klättrat snabbt, det har gått hur lång tid som helst, förutom det senaste året. Men hela 2011-2013 låg vi på LC-LB nivå och kom verkligen inte därifrån, vi låg runt 60% i varje start. Men han var ung och hade ingen rutin alls. Under dessa två år fick vi sammanlagt 5 rosetter från tävling. 4 andra platser och 1 tredjeplats. Jag har varit nära på att ge upp flera gånger och gråtit i bilen på väg hem från ännu ett misslyckande.  Min mamma har varit den som gång på gång fått upp mig på fötterna och fått mig att vilja kämpa igen, hon är helt fantastisk som alltid trott på oss. 
 
2014 har verkligen varit vårat år. Vi inledde i mars i LC och LB där vi kom tvåa i båda klasserna, debuterade LA månaden efter och kom tvåa igen i LB och LA, andra LA klassen vann vi på 69% och sen har bara framgångarna fortsatt nu till debut i LA P:1 med vinst. Jag är så otroligt stolt och tacksam och framgången har inte handlat om att jag haft en välutbildad häst, nejnej han har jag utbildat själv från 0 och vi har tagit allt som det kommer med mycket hjälp från olika tränare och specialister. Hårt jobb har gett resultat med andra ord. Jag har brytit ihop och kommit igen och det är nog den enda vägen om man vill lyckas!
 


Postat av: Julia Forsbacka

Så fina! Och så roligt att det har gått så bra nu på sistone, så härligt när allt slit äntligen är värt allt!

Svar: tack snälla du!
Evelinn Åkerman

2014-10-16 @ 20:09:14 / http://forcebacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: