Dagens pass

2014-09-24 @ 18:22:00 / Träning
Blandade känslor ifrån dagens ridpass.
 
Började verkligen på botten, rb har kommit in i en såndär test-fas, och jag vet att det beror på att han sätter päls och har lite ont i kroppen för då blir han extra tjurig, man får knappt borsta honom, verkligen inte sadla eller sätta på täcken :/ min stackare. vi försöker ju underlätta med b-vitamin men jag vet inte om det hjälper. Hur som helst, dagar som denna måste man verkligen börja på ruta ett igen och ta alla basicgrejer från början. Enkla saker som att gå framåt, stanna eller svänga ifrågasätts med bakutsparkar och stegringar. 

Jag har dock lärt mig att komma förbi detta och efter 20 minuter in i passet är vi på gång precis som vanligt! Mitten av passet gick jätte bra men handbromsen låg i under hela tiden speciellt i skolorna, idag var de väldigt jobbiga tyckte Rb och slutan på linje fungerade inte alls.. trist. Galoppen var det stora stora plusset idag, jisses vad jag kunde samla ihop och allt var så himla enkelt.
 
Känns skönt att kunna få hjälp från Erika imorgon vi behöver verkligen fixa till traven nu, hoppas bara inte att han är så bråkig och att de tar upp största delen av lektionen.
 
Nu kommer bilder som min underbart begåvade mamma har fotat, visst är hon duktig? och visst är vi fina!
Som ni ser - inga stövlar och inga stigbyglar heller, super bra träning men inte det vackraste:(
 
 
 


Postat av: Alva

Gud så fina😍😍😍😍

Svar: tack snälla <3
Evelinn Åkerman

2014-09-24 @ 19:55:58
Postat av: Juli

Ser ju jättefint ut trots allting!
RB är så himla fin *_*

Svar: jaaa, tack! :D
Evelinn Åkerman

2014-09-24 @ 20:29:10 / http://beaochjag.blogg.se/
Postat av: Amanda Hellman

Han ser ju hur jättejättefin ut!! <3

Svar: åh tack amanda<3
Evelinn Åkerman

2014-09-24 @ 22:29:23
Postat av: Stina

Ser sjukt fint ut! Såg filmerna du la ut på instagram och ni ser verkligen jätte fina ut:) håller verkligen tummarna för att det ska gå bra på tävlingen! Och rida ihop någon dag skulle vara kul, känns som det var evigheter sedan vi gjorde det nu!

Svar: Tack så jätte mycket! Ja de får vi göra :)
Evelinn Åkerman


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: