Fredagsmorgon

2014-09-26 @ 07:39:00 / Vardag
Godmorgon på er, redo att kicka igång fredagen? Härlig med helg. Eller ja jag har ju haft helg sen i tisdags och har det även idag hehe.

Jag ska iallfall ta mig ut och fodra hästarna, ingen sovmorgon när man har häst inte, tänkte även mocka så jag har det gjort men sen klockan 9 måste jag vara inne för då ska vi sjunga för min lillebror som fyller år idag!
äta lite frukost och sen ut igen för klockan 11 kommer det en spekulant på stallet för ev. uthyrning av box, ja vi har ju två lediga boxar kvar men även två stycken som är intresserade. Så vi kanske får fullt stall igen, alltid kul!

Därefter hade jag tänkt att rida rb, det gick ju jätte bra igår på träningen som jag skrev men jag kände och kunde bekräfta det på filmen att jag har lite svårt att få han rak nu med all träning i sidvärts, öppna och sluta så nu kan han knappt trava rakt fram längre utan att något bakben åker in eller att han ställer i ganachen. Så jag tänkte först rida ut och bara värma upp sen ta igenom rakriktningen en kortis på banan.

Sen nån gång mitt på dagen kommer min pojkvän och då ska jag vara klar med allt så jag kan umgås med honom, han har tydligen en överraskning på gång så jag är jätte nyfiken på vad det kan vara. Blir en lugn och skön hemmakväll framför idol och bara mysa.
 
Men nu måste jag komma igång! Vi hörs senare.
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: