Utvärdering boot covers

2014-09-26 @ 19:58:00 / Vardag
 
Dessa häftiga skydd för skydd blev mamma rekomenderad att köpa till mig.
 
Passform:
Jag kan erkänna att jag först var lite skeptisk till dom, var rädd att de kanske skulle halka ner när jag red eller gå sönder. Men faktiskt så är passformen väldigt bra! de är som resår upptill och nertill som håller dom på plats och så tar man lätt av och på med starka kardborrband. De klarade att jag skritta, trava och galoppera utan att röra sig en centimeter! Så helt klart 5/5 på passformen.
 
Kvalité: 
De känns slitstarka och är lätta att göra rent under vatten, håller skydden/lindorna rena vilket är deras syfte så 5/5 på kvaliten också!
 

Övrigt:
Jag var och är dock fortfarande osäker på när jag kommer använda dom. tanken är väl att ha dom på framridning så skydden inte blir skitiga, jag rider dock fram utan skydd på framridning och om jag nu skulle haft skydd så tar man ju ändå av dom innan man går in på banan. Där emot passar de jätte bra till hoppning om man hoppar fram på en lerig bana och sen ska man in på tävlingsbanan och vill att skydden är rena tills dess.
Jag använde dom för att mamma skulle fota oss, jag hade ljusrosa benlindor och jag brukar alltid rida fram innan jag blir fotad och då hade lindorna varit jätte smutsiga innan fotograferingen eftersom det nyligen hade regnat, så det funkade perfekt!
Kommer fortsätta använda dom när det är dåligt väder för att hålla mina skydd fräscha och förlänga hållbarheten! Full pott för dessa skydd med andra ord.
 
 
Köpte dessa hos Möllero Ridsport för endast 105 kr paret.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: