Ändrade planer

2015-04-20 @ 21:39:33 / Vardag
Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Rb som känns så bra igång måste tyvärr få en kort vila, det är inget allvarligare än att hans hovar torkat ut lite och vi fick dra av skorna så nu får han ha lite pedikyr några dagar sen kommer hovslagaren nästa vecka så han blir fin om fötterna igen. Så nu har jag en barfotahäst! Han kommer få vila tills skorna sitter på igen. Rb tycker nog bara det är skönt men mindre kul känns det för mig, han har ju känt så himla fin på sistone jag hade nästan tankar på att efteranmäla honom till en tävling nu i helgen men så blir det inte.
 
Jaja då får jag lite extra tid att lägga på annat som Queen, skolarbete och jobb. Jag jobbar tre tillfällen denna vecka och ska även försöka hinna med att rida Queen så mycket som möjligt. Så såhär ser resterande veckan ut:

Tisdag: skola 8-15, plugga!!!
Onsdag: skola 10-12, rida Queen, hålla lektioner, jobba 17-23
Torsdag: skola 9-15, hålla lektioner
Fredag: skola 9-14, rida Queen
Lördag: rida Queen, jobbar 17-02
Söndag jobbar 8-15
 
Onsdag nästa vecka kommer hovis men jag tänkte smyga igång med lite lätt ridning på mjukt underlag redan på måndag-tisdag, då passar travbanan perfekt.  
 
 


Postat av: Julia Wesén Cosmo

Åh tack snälla! så himla glad jag blir för din kommentar! väldigt synd ja, hade varit så himla kul och sån ära på en sån fining!
något jag alltid saknat är en kompis i närheten som är i ungefär samma ålder och är också lika satsande och målmedveten, hade varit så kul och man hade kunnat göra så mycket tillsammans.
Hoppas verkligen vi ses ute på nån tävling nu snart i sommar,eller kanske på falsterbo? :)
ska faktiskt upp till Örebro i helgen, fredag-lördag ska göra nån upplevelse sak, som heter zombie escape hahha! kram på dig!

Svar: åh det har jag med saknat.. :/ kram<3
Evelinn Åkerman

2015-04-20 @ 23:09:37 / http://juliawesen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: