Tisdag

2015-04-14 @ 10:11:53 / Vardag
Hej på er. Tisdag idag och ridning står på schemat, först ut är Queen som ska ridas ut lite lätt och sen ska även Rb ridas ut. Ska även försöka hinna med att hämta ut ett paket.

Det var Queen som ni såg mig rida igår, kom på att det kanske är svårt att se då hon och Rb är ganska lika uppifrån. Enda skillnaden är att hon har manen på vänster sida och han på höger. Hon har fått vila en vecka så ni kan ju förstå hur pigg hon var! Red ett klätterpass i backarna vid Kvarntorpshögen och vi hade verkligen skit kul.

Rb fick vila igår efter tävlingen, det förtjänade han så idag ska vi rida ut för imorgon ska han åka på träning med Jonna för Helene Wannerth i Lindhstallet. Hoppas verkligen jag kan följa med för det vore roligt att se! Jag red själv för henne med Rb när han var 5-6 år så det var ju ett tag sen, undrar om hon känner igen han...





Postat av: M

Jag har en fråga, eller rättare sagt vill ha lite tips från dig :) jag ska få hem min andra foderhäst om ca en månad. Då hon står 5 mil ifrån mig rider jag henne redan nu 1-2 dagar i veckan. Det är ett sto på 12 år, enbart grundutbildad. Mitt mål är att utbilda henne till LA (mitt stora mål, har även småmål). Jag skulle behöva lite tips på hur jag kan få henne mer känslig för skänkeln. Och gärna hur man ska lägga upp ett bra träningsupplägg. Hon har varit avställd sedan november men sats igång nu igen. Däremot är hon inte jätte musklad och inte jätte bra kondition nu. När skulle du ta hjälp av tränare? Direkt för att inte lägga på oss några olater eller vänta för att bygga upp muskler samt kondition så att hon orkar mer. Jätte tacksam för svar :)

Svar: Svarat i inlägg!
Evelinn Åkerman

2015-04-14 @ 12:23:12 / http://dromhasten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: