1a februari

2015-02-01 @ 12:05:00 / Vardag
Hej på er! jag tänkte kika in och berätta om hur dagen idag ser ut men först tänkte jag berätta lite om gårdagen. Var ju hos Queen och red och vi fick vårat första lilla bakslag, jag kan inte säga att det gick dåligt för i mångas mening så hade det nog varit ett drömpass men jag är ju väldigt petig och noga med detaljerna och det kändes inte helt 100. Men vi tar nya tag! Innan jag åkte hem så muta jag Queen med lite morötter samt gav henne en helkroppsmassage inklusive stretching.
 
Sen när jag kom hem så hoppa jag i badkaret innan jag gjorde iordning mig för 18år fest för min kära vän Viktoria, träffade alla goa vänner där, vi som brukar hålla ihop samt några till så det var jätte kul. Var hemma tidigt och somnade till en film.
 
Idag är det första februari, ny månad nya tag och den här månaden har jag sett fram emot. Tänk att om 22 dagar gör jag min storhästdebut, i MSV C dessutom! helt galet kul. Snart ska jag åka till Queen igen och rida, tänkte få igenom det jag inte lyckades med igår och hoppas på ett bättre resultat idag. 
 
Ikväll så kommer mamma och hämtar upp mig och så åker vi vidare till Örebro för middag med div 1 tjejerna. Ska bli jätte kul och mysigt att träffa alla goa tjejer o prata lite tävlingar framöver. Vi är ett härligt gäng och jag tycker om alla jätte mycket så det ska bli jätte roligt.
 
Hoppas ni får en fin dag!
 


Postat av: Anonym

Bästa tränaren Erika

Svar: Ja!
Evelinn Åkerman

2015-02-01 @ 16:28:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: