Fokus på grunder

2015-02-10 @ 15:01:00 / Queen P
Vi har ett bra upplägg den här veckan och framåt med Queen. igår red jag ett lättare joggingpass, idag rider Anna (ägaren) ut, imorgon rider jag dressyr igen och sen på torsdag har vi dressyrträning för Anna Björkman. Vi har också en träning nästa vecka inplanerad på tisdag och sen är det vår tävlingsdebut som gäller nästa söndag. Jätte roligt att vi tränar så kontinuerligt och det känns som att det ger oss så mycket.
 
Igår var jag ute och joggade Queen mest för att få bort ev. träningsvärk, vi gick tillbaka ett snäpp och red grunder så som övergångar i en låg form. Man kan inte alltid rida i dom stora flashiga stegen och i den högsta formen utan ibland måste man även checka av den låga formen och de små korta stegen med fokus på kontroll så det var det vi gjorde igår. I galopp red vi bara framåt och tänkte på att galoppera genom hela kroppen. Red några vänsteröppnor då Anna påpekade det när jag ridit programmet att hon inte riktigt var igenom i vänstersidan så jag jobbade med den och främst då att hon travar på framåt och inte hamnar i balanstrav som hon lätt gör. Blev bra mot slutet då la jag ner och klappade om henne! Det kan inte alltid vara på blodigt allvar utan ibland måste man ta de lätt och ha kul tillsammans.
 


Postat av: Jennifer

Man kan aldrig träna för mycket på grunderna, och får så mycket gratis i alla svårare rörelser om man är noga med grunderna. :)
Ps. Jag stör mig lite på att menyn hamnar mitt på sidan när man scrollar ner, antar att det inte ska vara så? Kan hjälpa dig med det om du vill så hör av dig i så fall. :)

Svar: Nej precis!
Ja de stör jag mig också på!! Det blir så ibland när blogg.se lägger in annonser åvan headern. Måste betala för att få bort dom och det har jag ingen lust med.. Om du inte vet att man kan göra på något annat sätt?
Evelinn Åkerman

2015-02-11 @ 17:35:59 / http://www.jenniferdressage.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: