Roligt samtal

2015-02-04 @ 16:03:00 / Vardag
Igår tog jag emot ett av de roligare samtalen när jag var i skolan, en tjej som ringde och erbjöd mig en MSV-häst att träna och tävla. Direkt börjar jag fundera på om jag har möjlighet med en häst till, det är ganska mycket just nu som ni vet men det är inte heller helt omöjligt speciellt inte när det blir vår och ridbart  i paddocken. Rent ekonomiskt funkar de också då jag inte behöver betala nånting utan får betalt och dessutom är det ju hur roligt som helst att ha flera hästar i träning och bara nyttigt för mig som ryttare.
 
Ägaren tycker att hästen är för svår för henne och har för stor kapacitet för att ridas av henne så hon vill lämna iväg sin storhäst på tillridning och inför en eventuell försäljning men helst vill hon se hästen bli tränad och tävlad av en duktig dressyrryttae och då blir jag ju väldigt hedrad när folk väljer att höra av sig till mig!
 
 
Så vi får se hur det blir, hon hade några redan som skulle provrida och sen skulle hon återkomma till mig om det blir aktuellt. Visst låter det kul? 


Postat av: Vendela❤️

Gu va kul❤️ Hoppas det blir nått av det❤️

Svar: ja vi får se :D
Evelinn Åkerman

2015-02-04 @ 22:41:21
Postat av: Jennifer

Låter jättekul, sån möjligheter ska man inte missa! :) Håller tummarna att det blir av.

Svar: ja vi får väl se :D
Evelinn Åkerman

2015-02-06 @ 12:41:48 / http://www.jenniferdressage.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: