Så ser dagen ut

2015-02-19 @ 07:02:00 / Stall Marieborg
Jag vet att jag har två små tjejer i stallet som ser väldigt mycket upp till mig och jag tycker att det är viktigt att jag föregår med gott exempel och att jag behåller detta. Jag tycker också att det är min plikt att lära dom allt jag kan och att det är kul med hästar! För jag vet ju själv hur det är att vara liten, jag hade också stora tjejer som jag såg upp till och ville bli som.
 
Idag har vi lyckats tajma så båda tjejerna kommer till stallet, dock vid olika tidpunkter så jag ska hinna umgås med båda. Det är lika roligt för mig ska ni veta! 
 
kl 10 kommer Bella och då har jag hunnit tagit ut hästarna och ätit frukost i lugn och ro sen när hon kommer så ska vi sätta igång med stallarbetet. Vi ska mocka åt Queen och Rb, göra iordning för insläpp och alla dagens mål. Vi ska förbereda boxen åt nya hästen. Sen ska hon hjälpa mig göra iordning båda hästarna och så ska jag rida dom. Sen tänkte jag också att vi skulle hinna med att smörja Rbs utrustning samt mocka lite i hagarna. Ska samt försöka ta bilder under dagen så jag har lite att visa för er.
 
kl 15 kommer Stella som är Winnies medryttare, hon ska vara med när Winnie skos och då kommer även jag vara med eftersom Rb också ska skos. Men innan så ska allt fixas åt Winnie med såklart och då hinner jag umgås lite med henne också.
 
Idag nångång kommer alltså en ny häst till stallet och en ny hyresgäst! så då blir det fullt hus med hästar, vuxna och barn i stallet.
 
 


Postat av: Divorce your horse

Håller med det är alltid kul när man kan dela med sig av sin kunskap till någon :)

Svar: sant!
Evelinn Åkerman

2015-02-19 @ 09:38:04 / http://divorceyourhorse.se
Postat av: Emilia Jansson

åh vad roligt med en ny häst! :D

Svar: jadå :)
Evelinn Åkerman

2015-02-19 @ 10:44:06 / http://eryttaren.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: