7 januari

2015-01-07 @ 13:59:52 / Träning
Inatt kom snön till Stall Marieborg, ganska härligt kan jag tycka! Så det passade bra med lite fotografering idag när jag joggade Rb. Tyvärr blev det lite fel inställning på kameran, allt såg bra ut när jag provade den från marken men bilderna när jag satt till häst blev tyvärr för mörka. Försökte rädda dom så gott jag kunde så ni har nånting att se på iallafall.
 
Passet gick bra Rb kändes fin men jag va lite ovan med att rida dressyr på honom eftersom jag ridit en storhäst hela helgen som har helt annorlunda takt och gång, kändes nästan svårt att sitta ner i traven vilket jag aldrig upplvet förut men efter några minuter var det som vanligt igen. Men galoppen var ändå bäst idag tycker jag. Kvick för hjälperna och fin rund galopp genom hela passet. Måste ta oss till ridhus någon dag så vi kan rida ordentligt och träna lite vägar ur P:1an så jag kan bestämma mig om vi ska tävla första helgen i Februari. Än så länge känns det lovande men jag har ännu inte känt på skolorna, enkla bytena eller ökningarna. Måste komma iväg för att göra det!
 
 
Såhär såg vi ut idag.
 
Lindor & Schabrak: Dressyrmupparna
Paddar: Mias RS
Boots: Eskadron
Täcke: Agria
Sadel: Kieffer Champion
Hjälm: John Whitaker
 
 
Red ungefär 12 minuter utan täcke och under den perioden fotade mamma sen joggade jag fram och av med ett tjockt fleecetäcke.


Postat av: Malin

Vad fina ni är tillsammans!

Svar: åh tack!
Evelinn Åkerman

2015-01-07 @ 17:37:40 / http://tildaomalin.blogg.se
Postat av: Isabelle Johansson

Otroliga ni <3

Svar: tack<33
Evelinn Åkerman

2015-01-07 @ 20:16:39 / http://isabellejohansson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: