Att det kan vara så kul att rida!

2015-01-03 @ 19:01:03 / Vardag
Dagens ridpass gick väldigt bra, red Emelies 7åring idag igen och jag börjat hitta knapparna tror jag! Hade väldigt många ögon på mig idag när jag red tyckte jag men det gick bra ändå. Det är så kul att vara här och rida och jag känner mig faktiskt duktig, en konstig känsla men jag fick det liksom bekräftat att jag kan rida och jag får känna på hur det ska kännas. Emelie verkade nöjd med mig idag och sa att jag red stoet jätte bra faktiskt, kändes himla kul att få höra det! 

Vid ett tillfälle skulle jag vara draghjälp åt en som rider in unghästar. De va jätte kul för hon jag red blev så pigg då och bockade med mig och gjorde stora fina galoppombyten! 
Vill aldrig åka hem och ville aldrig sluta rida idag :D 




Postat av: Alicia

Åå vad kul med positiv feedback, du verkar ha det superhärligt där borta! Och kom ihåg, våga tro på dig själv och din förmåga - det är inte vem som helst som får möjlighet att rida GP-ryttarens hästar. Kram :)

Svar: tack så mycket, kram <3
Evelinn Åkerman

2015-01-03 @ 22:15:23 / http://www.dressagelife.blogg.se
Postat av: Stina

Vad roligt att det går bra, är sjukt kul att läsa hur det är och går när du är på Brolöten. Vi får träffas och rida ut ihop när du kommer hem så jag får höra mer om det:) Och bra att du känner dig duktig för du är sjukt bra på att rida, glöm ALDRIG det!!!!

Svar: Javisst kan vi rida! tack snälla stina :D
Evelinn Åkerman


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: