Fina fina Queen

2015-01-14 @ 19:20:00 / Vardag
Wow, Queen bjöd verkligen på ett stycke självförtroende pass idag. Red bort till ett gärde där jag trimmade henne lite eftersom paddockarna är lite knöliga och hala men gärdet var faktiskt riktigt bra underlag på så där red med utsikt till kvarntorpshögen.
 
 
Det gick verkligen jätte bra och Q var pigg genom hela passet. Efter att jag joggade fram red jag lite skolor och i skolorna red jag tempoväxlingar vilket är jätte jobbigt som ni kan förstå men så bra styrketräning och det är just styrketräning som hon behöver så jag drog även nytta av gärdet och red samling i uppförsbacke. I galoppen tyckte jag att hon nästan blev för pigg så där tränade jag galopp-halt mycket och tillbaka till ny galopp från halt igen. Queen bjöd på ett väldigt fint travarbete och gav mig mersmak på passage och piaff när jag ville skritta och hon ville framåt ;) jätte roligt att få testa på det!
 
Jag tycker det är så roligt att rida henne och jag är så glad att jag fått förtroende från hennes ägare. Tusen tack! Jag ska dit på fredag igen så det här var inte sista gången ni hörde om denna fina tjej.
Vi började även prata om tävlingar framöver och siktar på att debutera februari/mars och ev att gå ut på MSV C direkt, kanske nån LA om det finns innan. Jag är också väldigt intresserad av att delta i ÖRTs div 1 storhäst lag för det vore väldigt roligt!
Är så glad och tacksam över den här chansen.
Älskade Queen♥
 


Postat av: Alva

I vilka klassar går div 1 häst där du bor? =)

Svar: MSV C.2 och MSV B:4 :)
Evelinn Åkerman

2015-01-14 @ 21:57:58
Postat av: Erica Svensson

älskar naturen därikring! har ridit en hel del där borta (hällabrottet/kvarntorp). Sjukt kul att rida upp för kvarntorp! NEJ du får inte göra det men när man var 14 år och rejsade fram på en ursnabb arab så kunde man göra sånt :P. NOTERA att det var över 10 år sen XD.

Svar: haha!
Evelinn Åkerman

2015-01-14 @ 23:11:52 / http://eeckisdonna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: